Philips 236V3LSB

Cei de la Philips se pricep la făcut monitoare și televizoare, iar un model nou de monitor care-l recomand e monitorul LED Philips 236V3LSB. Îl recomand datorită diagonalei de 23 inci, suportului Full HD, tehnologiei LED cu care este dotat și conexiunea DVI care e una digitală.

Panelul e unul TN ca la restul monitoarelor, iar unghiurile de vizibilitate sunt bune. Ar trebui spus despre acest monitor că e unul destinat întrebuințării office deoarece are un timp de răspuns de 5 milisecunde. E ideal pentru navigat pe Internet, vizionat filme Blu-ray sau HD.

Prețul bun Vezi prețul special de azi ». Nu cred că acest preț e unul exagerat pentru un monitor de 23 de inci care arată bine și care este realizat de o firmă consacrată. În opinia mea raportul dintre preț și calitate este excelent și își merită fiecare bănuț.

Poze

Aspectul lui e foarte similar cu al modelului 247E3LSU.

Din faţă
Din lateral

Specificaţii tehnice

Philips 236V3LSB are o diagonală de 23 inci care e una de dimensiune medie şi va face ca filmele Blu-ray să poată fi savurate la o claritate mai bună. Rezoluţia monitorului e şi e a optimă acestui tip de filme fiind de 1920 pe 1080.

Timpul de răspuns e şi el bun deoarece e de circa 5 milisecunde şi asta va face ca jocurile să nu fie afişate cu sacadări. Are port digital care va ajuta la un timp de răspuns bun şi o claritate ceva mai bună a imaginilor.

Pe lângă acea conexiune digitală (adică un port DVI) acest monitor 236V3LSB are şi un port VGA care e o conexiune de tip analog, dar e întâlnită pe orice placă video, dar şi pe plăcile de bază mai noi.

Păreri pro şi contra

Pro: 236V3LSB consumă puţin curent (undeva la 18,5 w), greutatea e de undeva la 3 kilograme cu suport, e Full HD, diagonala e mare, are port digital şi arată bine.
Contra: era util dacă avea HDMI.

Concluzie

Philips 236V3LSB este un model care afişează o imagine foarte clară şi îl recomand persoanelor care vor un monitor pentru treburi office şi eventual pentru filme HD şi FullHD. E bun şi pentru jocuri deoarece are timpul de răspuns decent – 5 milisecunde.
Alături e un preview al unui monitor care e destul de asemănător cu modelul 236V3LSB din această scurtă prezentare.

Te-ar mai putea interesa