Philips 24PFL2908

Philips 24PFL2908 e un nou televizor cu ecran de 61 centimetri care face parte din seria PFL2908. Nu costă prea mult, iar imaginea e una foarte calitativă deoarece televizorul are rezoluție HD și diferite tehnologii care o îmbunătățesc. Pentru că spuneam că nu costă mult, trebuie știut că vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi →, iar pe acești bani primești ceea ce plătești și vezi.

Aspect

Designul e unul plăcut, nefiind deloc extravagant. Dacă te uiți la acest aparat nu-ți dai seama că e vorba despre despre unul ieftin deoarece Philips face televizoare foarte bune și aspectuoase în același timp. Ecranul e unul măricel de 24 inci și din această cauză nu o să vă ocupe prea mult loc în casă. Dacă nu sunteți de aceeași părere cu mine atunci puteți apela la un suport Hama 83767.

TV-ul
TV-ul

Caracteristici tehnice

Ecranul e numai bun pentru cei care stau la bloc, iar rezoluția acestuia e de 1366×768 pixeli care ajută la vizionarea filmelor 720p sau a posturilor în format HD. Puteți vedea posturi HD deoarece televizorul are tunere DVB C și T. Greutatea sa nu e deloc mare în condițiile în care cântărește 4 kilograme.
Dispune și de o mulțime de porturi cum ar fi USB, HDMI, VGA (cunoscut și ca D-Sub) care sunt utile la conectarea aparatului la un laptop, de exemplu.

Păreri pro şi contra

Pro: vine cu un excelent raport între calitate și preț; fiabilitatea e ridicată, iar la acest lucru are o contribuție garanție de minim 2 ani; imaginea și sunetul sunt foarte calitative, iar dacă vreți să beneficiați de un sunet și mai calitativ atunci vă recomand să conectați aparatul la un sistem audio; vine cu player multimedia integrat, iar capabilitatea de reda diferite fișiere media depinde de firmware deoarece filmele sunt codate și e nevoie de decodoare care sunt furnizate în firmware.
Contra: ecranul nu are rezoluție Full HD.

Concluzie

Pe piață există mulți producători de televizoare ieftine printre care aș aminti E-Boda, Horizon și Akai, dar uite că și Philips vrea să concureze cu aceștia deoarece vine cu un excelent televizor la un preț fără competiție. Utilizarea sa nu e deloc complicată deoarece vine cu o telecomandă ușor de folosit și care arată foarte bine.

Un comentariu la „Philips 24PFL2908”

  1. Pot spune ca sunt incantat de faptul ca Philips s-a decis sa faca si astfel de televizoare deoarece nu toata lumea are nevoie de un televizor 3D sau Smart.

Lasă un comentariu