Philips 24PFL2908

Philips 24PFL2908 e un nou televizor cu ecran de 61 centimetri care face parte din seria PFL2908. Nu costă prea mult, iar imaginea e una foarte calitativă deoarece televizorul are rezoluție HD și diferite tehnologii care o îmbunătățesc. Pentru că spuneam că nu costă mult, trebuie știut că vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primești ceea ce plătești și vezi.

Aspect

Designul e unul plăcut, nefiind deloc extravagant. Dacă te uiți la acest aparat nu-ți dai seama că e vorba despre despre unul ieftin deoarece Philips face televizoare foarte bune și aspectuoase în același timp. Ecranul e unul măricel de 24 inci și din această cauză nu o să vă ocupe prea mult loc în casă. Dacă nu sunteți de aceeași părere cu mine atunci puteți apela la un suport Hama 83767.

TV-ul
TV-ul

Caracteristici tehnice

Ecranul e numai bun pentru cei care stau la bloc, iar rezoluția acestuia e de 1366×768 pixeli care ajută la vizionarea filmelor 720p sau a posturilor în format HD. Puteți vedea posturi HD deoarece televizorul are tunere DVB C și T. Greutatea sa nu e deloc mare în condițiile în care cântărește 4 kilograme.
Dispune și de o mulțime de porturi cum ar fi USB, HDMI, VGA (cunoscut și ca D-Sub) care sunt utile la conectarea aparatului la un laptop, de exemplu.

Păreri pro şi contra

Pro: vine cu un excelent raport între calitate și preț; fiabilitatea e ridicată, iar la acest lucru are o contribuție garanție de minim 2 ani; imaginea și sunetul sunt foarte calitative, iar dacă vreți să beneficiați de un sunet și mai calitativ atunci vă recomand să conectați aparatul la un sistem audio; vine cu player multimedia integrat, iar capabilitatea de reda diferite fișiere media depinde de firmware deoarece filmele sunt codate și e nevoie de decodoare care sunt furnizate în firmware.
Contra: ecranul nu are rezoluție Full HD.

Concluzie

Pe piață există mulți producători de televizoare ieftine printre care aș aminti E-Boda, Horizon și Akai, dar uite că și Philips vrea să concureze cu aceștia deoarece vine cu un excelent televizor la un preț fără competiție. Utilizarea sa nu e deloc complicată deoarece vine cu o telecomandă ușor de folosit și care arată foarte bine.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Philips 24PFL2908”

  1. Pot spune ca sunt incantat de faptul ca Philips s-a decis sa faca si astfel de televizoare deoarece nu toata lumea are nevoie de un televizor 3D sau Smart.

Comentariile sunt închise.