Philips 221S3LCB

Dacă eşti în căutarea unui monitor cu ecran mediu ca mărime şi un preţ bun, dar să fie de la un producător renumit atunci monitorul LED Philips 221S3LCB ar fi răspunsul deoarece are o diagonală de 21.5 inci şi multe dotări fiind foarte similar lui 225PL2EB.

Va putea fi folosit cu succes în jocuri datorită unui timp de răspuns de 5 milisecunde şi a rezoluţiei optime filmelor 1080p făcând ca acestea să fie afişate fără pierderi de detalii.

Philips 221S3LCB are un preţ bun Vezi prețul special de azi » şi fiind dotat cu VGA şi DVI nu cred că e un preţ exagerat având în vedere că mulţi supun despre acest producător că e peste LG şi Samsung.

Poze

Aşa arată
Porturile

Specificaţii tehnice

Având o diagonală mare de 21,5 ţoli e foarte bun dacă o să-l folosiţi pe post de televizor (nu are tuner TV, dar vă puteţi uita la posturi TV de pe Internet) sau pentru a viziona filme Blu-ray.

Chiar dacă e super dotat pe partea de imagine trebuie menţionat că nu o să consume prea mult curent, ci doar vreo 17W şi asta mulţumită tehnologiei LED care face multă economie de curent – undeva la minus câteva zeci de procente.

Păreri pro şi contra

Corespunde multor standarde şi astfel aceste standarde vă asigură că nu cumpăraţi ceva dăunător, iar facilitatea de montare pe perete cu care vine zic că este una utilă. Punând-ul pe perete o să eliberaţi spaţiu pe birou şi sunt de părere că arată mai bine pe perete decât pe o masă.

Portul DVI va facilita afişarea imaginii de pe 221S3LCB la o claritate superioară (nu cu mult) decât prin portul VGA deoarece e unul digital. Nu are HDMI, dar DVI-ul e la fel de bun.

Datorită tehnologiei cu iluminare led imaginea e de o claritate superioară şi cu un contrast de 20 milioane la 1 ceea ce trebuie menţionat că e uimitor şi în acelaşi timp caracteristic monitoarelor de acest gen.

Vine chiar şi cu Kensington lock pentru magazinele care doresc să-l expună, dar nu vor să aibă surprize neplăcute cu hoţii. Acasă nu ştiu dacă o să vă ajute la ceva portul deoarece bănuiesc că nu o să legaţi monitorul de birou.

Concluzie

Per total 221S3LCB e un Philips de nota 10, dar poate că nu era rău dacă avea un timp de răspuns de 2ms g2g pentru a fi perfect pentru jocuri, dar atunci bănuiesc că şi preţul urca cu câteva milioane.

Te-ar mai putea interesa