Philips 225PL2EB

Îţi recomand monitorul LED Philips 225PL2EB pentru că are o diagonală medie ca mărime (ca 227E3LSU), ecranul cu leduri consumă puţin curent şi vine cu multe facilităţi. Poată să-mi zică oricine orice rău despre produsele Philips că nu îl cred. Deţin multă aparatură Philips şi probabil aş putea fi catalogat ca fanatic/fan (depinde din ce unghi analizezi situaţia), iar de-a lungul timpului aceasta s-a dovedit foarte fiabilă şi am unele aparate care m-au ţinut şi 20 de ani şi nici acum nu intenţionez să le schimb cu modele mai noi.

Nu vreau să sugerez că acest monitor va ţine 10-20 de ani deoarece sunt sigur că-l vei înlocui peste câtiva ani cu ce v-a apărea atunci, dar Philips nu face monitoare pe vapor. În general lumea alege produse mai ieftine şi până la urmă regretă deoarece s-a stricat sau sunt cu ele tot prin service (dar se poate întâmpla ca electronicele ieftin să ţină mai mult ca cele de firmă), dar nu cred că are un preţ mare. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Aşa arată
Porturile

Specificaţii tehnice

225PL2EB impresionează cu multe dotări şi detalii tehnice, dar cel mai mult contează ecranul de 22 ţoli, timpul de răspuns de 5 milisecunde şi facilităţile.

Pentru că am scris de două ori despre facilităţi referitoare la Philips 225PL2EB cred că ar trebui să le enumăr ca fiind posibilitatea de a monta monitorul pe perete şi boxele integrate. Evident că două boxe de 1,5 W fiecare nu fac mare lucru, dar dacă vreţi să mai eliberaţi loc pe birou atunci vă puteţi face treaba şi cu ele.

Păreri pro şi contra

Pro achiziţia acestui aparat 225PL2EB ar fi foarte multe, începând de la fiabilitatea brandului (dovedită de garanţia de 3 ani) până la portul digital prezent (DVI) pe lângă cel analog (VGA). Pe lângă aceste porturi şi are şi USB-uri
Contra achiziţiei ar putea fi lipsa portului HDMI (dar cel DVI e tot digital şi suportă atât audio cât şi video pe cablu, dar asta depinde şi dacă placa dumneavoastră video suportă aşa ceva).

Concluzie

Philips 225PL2EB este un monitor nou din seria B şi are o diagonală de aproximativ 56 centimetri fiind un monitor WSXGA+. Am vrut să subliniez că e W (wide) deoarece datorită prezenţei difuzoarelor aveţi impresia că e un 4:3, dar e un 16:9.

Alături e un clip pentru a vă prezenta modelul 225PL2EB şi în acest preview o să vedeţi că poate fi rotit în mod portret şi înapoi în mod landscape.

Te-ar mai putea interesa