Philips 200V4LSB/00

Philips 200V4LSB e un monitor LED de 19.6 inci, cu rezoluție HD+ și port DVI. Face parte dintr-o serie nouă care nu aduce multe noutăți dar designul e unul plăcut. Caracteristicile generale sunt bune pentru cât costă și nu văd de ce alți alege un alt model în acest buget deoarece nu sunt multe cu port DVI ori să fie așa de subțire (201 mm). Portul DVI devine util ori de câte ori aveți nevoie să vizionați un filme la calitate 720p ori mai mare. Nu se adresează celor care vor port HDMI pentru a-l conecta la C, laptop ori consolă. Se adresează posesorilor de PC-uri dar și celor care vor să renunțe la vechiul model în favoarea acestuia. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Pozele aparțin unui model destul de similar și care deasemenea e nou. La cel de sus, piciorul e puțin mai gros, e în totalitate pe negru iar în rest nu veți observa mari diferențe.

Din lateral
Din lateral
Din faţă
Din faţă

Specificații tehnice

Display-ul său e unul iluminat cu tehnologie LED care-i oferă multe avantaje și foarte puține dezavantaje. Bineînțeles, din codul său putem trage concluzia că are o diagonală mare – 19.6 inci. La o așa diagonală, rezoluția eu na HD. NU se mai prea fabrică monitoare cu ecran HD+, majoritatea fiind de tip FullHD ori HD.

Alte caracteristici importante ale ecranului sunt: timp de răspuns 5 ms, luminozitate 250 cd/mp, contrast dinamic 10 milioane la 1, aspect lat și unghiuri de vizibilitate de 170/160 de grade. Unghiurile sunt cele obișnuite deoarece nu e un model IPS sau VA. Pentru a economisi spațiu pe masă ori birou, puteți achiziționa un kit de montare VESA de tipul 100 cu 100 mm. Nu oferă boxe integrate ori tuner TV (ca să fie folosit ca și TV), dar puteți alege un sistem audio 2.1 ori un tuner TV extern (sau placă).

Porturile sau intrările video sunt cele menționate anterior: VGA și DVI. Eu vă recomand cel DVI deoarece e mai indicat celor care vizionează filme la calitate superioară sau pentru jocuri. Consumul e foarte redus – circa 15 W.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: consum mic de energie, poate fi montat pe perete, imagine clară, port DVI (e normal să fei așa la o rezoluție 900p) și calitatea materialelor folosite.

Minusuri: nimic.

Concluzie

Acest Philips 200V4LSB/00 e unul din multe modele care vi le-aș putea recomanda iar ca să vă faceți o idee despre noile monitoare, am postat un clip de pe Youtube corespunzător:

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Philips 200V4LSB/00”

  1. Informatiile de pe aceasta pagina NU sunt actualizate. Click pe link-urile de mai sus conduc catre site-ul http://www.eMAG.ro pe care este scris ca acest produs nu mai face parte din oferta eMAG.

Comentariile sunt închise.