Philips 191V2AB

Monitorul LCD Philips 191V2AB de 18.5 inci este o alternativă la Philips 192E2SB și costă undeva la 330 lei. De ce l-ai cumpăra? Pentru că are o diagonală mare de 18,5 inci, e făcut de Philips, are o rezoluție HD, un timp de răspuns de 5 milisecunde, VGA, DVI, boxe, poate fi montat pe perete și e negru. Ar mai fi și alte motive pentru care l-ai cumpăra printre care ar fi prețul foarte mic și design-ul negru lucios.

Poze

Cutia
Oprit

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații referitoare la gadget

Specificații tehnice

Philips 191V2AB este un monitor LCD de 18,5 inci cu un timp de răspuns de 5 milisecunde, o dimensiune a punctului de 0,3 milimetri și o rezoluție de 1366 pe 768 pixeli. Deci, Philips 191V2AB este un monitor cu ecran HD. Ecranul este unul lat, cu un contrast tipic de 1000 la 1, contrast dinamic de 300 mii la 1, aspectul imaginii de 16 pe 9 și reproduce 16,7 milioane de culori. Luminozitatea este cunoscuta 250cd/mp mai ca la toate monitoarele de LCD-uri indiferent de producător sau model. Din păcate nu are Tuner TV, dar are boxe integrate și dă posibilitatea de a fi montat pe perete prin VESA 100 pe 100 milimetri. Ca și conectori, Philips 191V2AB are VGA și DVI, dar nu are HDMI. Rata de refresh pe verticală este de la 56 la 75 Hz, iar pe orizontală de la 30 la 83 kHz. Unghiul de vizibilitate este de 176 pe 170 grade și are ca standard EPEAT Silver.

Păreri pro și contra achiziției

Pro: Philips 191V2AB are o diagonală mare, este LCD, are un timp mic de răspuns, are difuzoare integrate, arată foarte bine, este disponibil spre cumpărare deci va ajunge într-un timp foarte scurt la cumpărător, provine de la un producător de încredere care are o istorie lungă în cea ce privesc produsele electronice și costă puțin.
Contra: nu este LED și nu are HDMI. Dar, multă lume nu folosește conexiunea HDMI și iluminarea LED este mai mult pentru un consum mai mic de curent.

Concluzie

Acest monitor LCD Philips 191V2AB este perfect pentru cei care vor să treacă de la un CRT la LCD sau de la un LCD mai mic la unul mai mare. Chiar dacă acest monitor LCD nu este LED și nu are HDMI tot este un monitor bun și vine de la Philips la un preț foarte bun. LED mai înseamnă și luminozitatea puțin mai mare dar atunci când ești în fața lui nu cred că poți lucra cu o luminozitate setată la mediu sau maxim deoarece te va orbi într-un fel. Luminozitatea setată la maxim este utilă doar dacă ai o cameră foarte luminată altfel nu-i văd rostul de ce ai seta luminozitatea acestui monitor LCD Philips 191V2AB la un nivel mai mare.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Philips 191V2AB”

  1. Nu e LED dar pentru mine nu a prea contat deoarece am trecut de la un monitor cu tub catodic de 17 inci. Diferenta e de la cer la pamant deoarece marimea conteaza intotdeauna, iar claritatea imaginilor e mai buna.

Comentariile sunt închise.