Panasonic TX-L32ET5E

După cum bine știți tehnologiile se ieftinesc pe zi ce trece, de aceea fiecare producător încearcă să ofere un raport preț/dotări bun. Iar o recomandare e acest televizor LED 3D Panasonic TX-L32ET5E. Chiar dacă nu e cel mai ieftin e o alegere bună deoarece spre deosebire de modelele de 80/81/82 cm mai accesibile, oferă tehnologie Wireless, 4 HDMIuri, panou IPS, rată de refresh de 300 MHz, sunet 3D, cititor de carduri SD și e un Smart TV. Nu sunt multe televizoare care au atâtea caracteristici, de aceea e bină să verificați toate modelele de aceleași dimensiuni. Din păcate consumul dar și greutatea sa sunt mai mari decât a altor modele 3D, însă e destul de dotat și cred că asta contează. TX-L32ET5E are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Pornit
Design elegant

Specificații tehnice

Acest Smart TV de 80 cm e cu panou IPS LED LCD, de aceea unghiurile de vizibilitate sunt maxime – 178 de grade. Alături de această tehnologie mai sunt și altele, dar cea mai interesantă e cea 3D deoarece vă ajută să vizionați filme 3D cu ajutorul ochelarilor. Chiar și sonorizarea e excelentă în special că are DTS 2.0 și 3D Real Sound. E dotat cu tuner TV performant și cu player multimedia incorporat. Multi din caracteristicile tehnice pe care le enumăr sunt oarecum standarde, însă la unele pot fi mai bune iar la altele mai puțin bune. Totul ține de preț iar dacă vreți mai multă funcționalitate, bineînțeles că veți da mai mulți bani.

Conectivitatea sa e excelentă deoarece are: HDMIuri, USBuri, VGA, slot CI, Scart, ieșire căști etc. E destul de greu pentru un model de 32 inci – 11.5 kilograme. Caracteristicile speciale ale acestui TX-L32ET5E sunt: Viera Connect, browser web, internet TV, Skype dar și altele. Aceste servicii web sunt tipice pentru Smart TVurile de la acest producător.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are multe opțiuni sau aplicații că doar e un Smart TV, tehnologie de conversie 2D-3D, Skype, ecran cu panou IPS, card reader SD și sunet foarte bun.

Minusuri: nu am ce să-i reproșez deoarece oferă multe funcții tuilizatorului.

Concluzie

Acest model numit Panasonic TX-L32ET5E e ideal pentru cei care vor un televizor „inteligent”, adică vor să navigheze pe web, să vizioneze posturi Tv online și să socializeze pe Skype. Bineînțeles puteți viziona filme 3D fără ca să aveți filmul în format 3D sau să vizionați conținut media de pe smartphone/tabletă prin DLNA. Acestea sunt o parte din ele, dar probabil le și știți.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Panasonic TX-L32ET5E”

Comentariile sunt închise.