Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Panasonic DMC-LS5

Acest aparat foto digital Panasonic DMC-LS5 e un model cu senzor de 14 MP negru și vine cu încărcător și acumulatori AA, deci nu are un acumulator propriu. O alternativă mult mai bună cu filmare 1080p și tehnologie 3D e DMC-FT3EP-R. Acesta poate realiza fotografii decente fără blur datorită stabilizatorului optic de imagine, iar acest blur poate să apară dacă tremurați (vă aflați în mișcare). Alte caracteristici speciale ale acestui model sunt modelul iAuto sau iA, funcție pentru detectarea feței, funcția Intelligent Scene Selector dar și altele. iAuto e foarte asemănător cu Intelligent Scene Selector deoarece ambele ajută utilizatorul să scoată cele mai bune fotografii în diverse situații. Spre deosebire de camerele foto cu obiective de 35 mm, aceasta are un obiectiv superangular de 26mm care vă permite să realizați fotografii cu unghiuri mai largi și deci e ideală pentru realizarea de panorame. Deasemenea LS5 are un zoom digital de 5x care mărește imaginea foarte clar nu cum se întâmplă la cel optic mărit cu digital. Cu acesta puteți chiar să realizați chiar și filme HD cu 30 fps, dar și VGA în caz că nu aveți un card prea mare. Prețul bun Vezi prețul special de azi.

Poze

Cam așa arată

Specificații tehnice

Acest Panasonic DMC-LS5 vine cu un ecran LCD de 2.7 inci. E un model destul de ușor, cântărind doar 126 grame fără baterii. Senzorul de 14 megapixel e unul CCD de 1/2,33 inci. Pe partea de optică are stabilizator de imagine O.I.S, un zoom digital 5x, un zoom optic variabil în funcție de rezoluția senzorului (de exemplu la 10 megapixel e de 6x și la 3 megapixel are 10.5x) etc. Sensibilitatea ISO e cuprinsă între 100 și 1600 (1600 și 6400 în modul sensibilitate ridicată). Blitz-ul e unul incorporat și poate fi setat fie pe auto și cu diverse opțiuni (cum ar fi: forțat pornit, slow sync etc.). DMC-LS5 poate reda fotografii sub forma unui slideshow dar și înregistrările având un difuzor incorporat.

Are conectivitate USB 2.0 la viteză mare (HS) și suportă diverse carduri SD. În pachet deasemenea veți primi și un CD cu software-ul necesar, două baterii AA, încărcător, cablu de date și o curea de mână. Autonomia oferită e de circa 160 de imagini și de 320 cu baterii AA opționale.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: LS5 e compactă, ușoară, ideală pentru amatori, poate filma HD, ieftină și s-ar putea să vină și în alte culori.

Minusuri: memorie internă de numai 10 MB.

Concluzie

Panasonic DMC-LS5 e ideal pentru cei care nu au avut un gadget similar sau au avut unul mai puțin performant și doresc să facă o alegere care să fie inteligentă.

{ 1 comentariu … citește-le alături sau adaugă unul }
 • manolo

  foarte bun aparatul pentru pretul lui. 280 de lei cu incarcator si acumultori de 100 Mah. pozele sunt de-a dreptul fenomenale la exterior si , bune spre foarte bune la interior
  punctul sau forte este stabilizatorul optic , rar mai vezi o compacta la pretul asta cu ois.
  pro :
  – foarte ieftina
  – filmeaza HD
  – stabilizator optic
  – consum mic. cam 350 de cadre cu acumulatorii standard primiti
  – poze clare, fara zgomot, blur, etc, la fel si filmearea, este decenta pentru un aparat foto

  contra :
  – ma asteptam sa aibe mai putini MP, totusi senzorul nu este urias ;)) are doar 1/2.3 inch.
  – memorie interna mica. abia am putut sa fac cateva poze in magazin de proba

Lasă un comentariu