Orion T 26D/LED, TV 66 cm

Orion T 26D/LED e un televizor perfect pentru cineva în căutarea unui aparat cu care să se uite la filme HD și posturi HD (grație tunerelor DVB C și T). Mă gândesc că nu știți prea multe despre brandul care le produce – Orion Electronics. Acesta e unul unguresc care a luat ființă în 1913, iar în prezent e controlat de un brand din Singapore.
Acest model T 26d a apărut pe piață pe la sfârșitul anului 2013 și de atunci e unul dintre cele mai vândute televizoare de 26 de inci. Se adresează în principal persoanelor care nu au mari pretenții deoarece are incorporat strictul necesar cum ar fi suport HD (rezoluție și tunere digitale). Nu vine cu capabilitate Smart TV ori cu suport 3D… despre care cu toții știm că un mare procent din populație nu se folosește.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi » care nu este deloc mare. Asta în condițiile în care are ecran LED cu rezoluție optimă vizionării filmelor HD.
Am pus și o imagine pentru a vă face o părere despre cum arată, și se poate vedea că are un design caracteristic modelelor de la acest brand.

Televizorul
Televizorul

Acest model are un ecran de 66 centimetri cu o luminozitate de 400 candele pe metru pătrat și un timp de răspuns de 5 milisecunde. Rezoluția 1366×768 pixeli e numai bună pentru filmele de înaltă definiție care pot fi redate de pe memorii USB. Pe lângă multitudinea de porturi acest televizor mai are și un player multimedia integrat care poate fi utilizat pentru vizionarea mai multor formate de fișiere.

Printre lucrurile care sunt de apreciat la acest dispozitiv se numără costul de achiziție mic, aspectul plăcut, că are porturi numeroase (un USB și două HDMI-uri) și că nu e prea complicat de utilizat.
Din păcate nu are un soft prea inteligent, dar îl puteți face smart cu un media player de aici.

Când vine vorba despre a cumpăra un televizor ieftin pentru camera copiilor ori bucătărie sunt multe branduri de la care poți alege un TV, dar Orion ar trebui să fie primul pe listă. Calitatea produselor sale este exemplară, lucru care poate fi văzut și de pe urma review-urilor pozitive de pe magazinele online.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Orion T 26D/LED, TV 66 cm”

Comentariile sunt închise.