Orion T24D/PIF/LED, televizor 61cm

Orion T24D/PIF/LED e un televizor foarte bun pentru cei cu un buget restrâns și vine ca o alternativă la modelul T 22D/PIF/LE. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » și acum cred că vă puteți face mai bine o părere de ce se adresează celora cu bani puțini, însă să nu credeți că e un televizor de proastă calitate deoarece are ecran Full HD, tuner digital și player multimedia integrat. Datorită caracteristicilor sale e bun pentru vizionat filme Blu-ray de pe un player extern sau conectând un calculator la unul dintre porturile sale.

Aspect

Se poate vedea din imaginea de alături cum se prezintă modelul de față. E un televizor cu un aspect sobru foarte bun de pus într-o cameră mică datorită ecranului deloc exagerat ca dimensiune. Oarecum, aspectual putem compara modelul de față cu televizoarele Horizon sau Akai.

Din față
Din față

Caracteristici tehnice

Televizorul T 24D/PIF/LED e unul cu o diagonală mică de 61 centimetri, iar rezoluția e de 1920×1080 pixeli, ceea ce înseamnă că o să puteți vedea numai bine filmele la înaltă definiție. Vine cu porturi populare cum ar fi USB, VGA și HDMI care vă vor fi de folos la redarea diferitelor fișiere sau la conectarea unui PC la TV.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e unul foarte bun; dispune de cele mai populare porturi utile la conectarea unui calculator sau a unei camere video (HDMI-ul e util la așa ceva); vine cu player multimedia care poate reda o multitudine de fișiere, dar să nu vă așteptați să fie la fel de capabil precum cel din televizoarele Samsung care au ConnectShare Movie. Contra: nu e un televizor inteligent.

Concluzie

Pe piață sunt diferite televizoare ieftine, dar prea puține vin cu ecran clar, tuner HD sau player, iar modelul de față vine cu așa ceva la un preț fără egal. Utilizarea sa e deloc complicată și din această cauză cred că e perfect pentru camera copiilor sau ca un cadou pentru părinți deoarece ei nu sunt obișnuiți cu televizoarele Smart, iar acesta e unul extrem de ușor de folosit fiind un TV clasic.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Orion T24D/PIF/LED, televizor 61cm”

  1. Salut am si eu acest tv. Când caut programele digitale in 2-3 programe îmi intra dar când intru in celelalte se blochează si își da restart. Si trebuie sa ii scot mufa de la cablu ca sa nu isi mai dea restart. Știți ce as trebui sa ii fac? Ca la alti prieteni cand am fost lor le merg programele digitale fara probleme si au același abonament ca mine.

Comentariile sunt închise.