Orion T 16D/LED, televizor LED 41 cm

Pentru cei în căutarea unui televizor care să arate bine și să coste puțin am ca recomandare acest Orion T 16D/LED. Este un televizor LED marca Orion cu o diagonală a ecranului de 41 centimetrii și cu rezoluție HD. Deci, o să poată fi utilizat fără probleme pentru vizionarea canalelor HD. Mai mult cu cât are tuner digital de tip DVB C.

Nu costă deloc mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Pe acești bani noi primim un dispozitiv cu port USB care are și player multimedia. Pe Internet sunt multe imagini cu acest televizor, imagini care mai de care mia false, iar eu am pus una oficială mai jos.

Televizorul
Televizorul

Pe partea de caracteristici tehnice cele mai importante lucruri sunt ecranul LED cu rezoluție 1366×768 pixeli și disponibilitatea porturilor HDMI și USB. Aceste două porturi vor facilita conectarea unui media player precum acestea așa încât să puteți transforma televizorul în unul smart.
Formatul imaginii e unul 16 pe 9 și era important de menționat acest lucru deoarece fiind mai mic avem impresia că e 4:3.
Ziceam că are tunere digitale, iar acestea sunt de tip DVB C și DVB T. În România e util doar cel DVB C.

Lucrurile care o să le apreciați la acest model sunt disponibilitatea tunerelor menționate mai sus, playerul integrat (care poate reda multiple tipuri de fișiere de pe USB), ușurința în utilizare și extensibilitatea (prin acest lucru mă refer la faptul că puteți conecta un player cu Android așa încât să aveți acces la Internet și să vă jucați jocuri Android).

Concluzia mea referitoare la acest televizor e că merită investiția. Poate că mulți îl vor folosi în bucătărie ori în camera copiilor, dar e foarte bun și în camera de zi… dacă aceasta e mai mică.
De asemenea puteți să-l faceți cadou părinților deoarece e foarte simplu de utilizat și știm cu toții că persoanele de o anumită vârstă nu le mai au cu tehnologia aceasta nouă.

Dacă vă interesează o alternativă la acest model atunci puteți merge pe varianta unui televizor Horizon 19HL700, însă dacă sunteți în căutarea unui televizor cu diagonală de sub 80 centimetri atunci acest Orion e cel mai ieftin.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Orion T 16D/LED, televizor LED 41 cm”

  1. Acest televizor e chiar bun pentru cineva care nu e interesat de facilitati smart sau de un player foarte capabil. Televizorul are incorporat un player pe USB dar eu ma cam indoiesc ca cei care il cumpara stiu de existenta lui sau la ce foloseste. Ai recomandat un media player extern insa ma cam indoiesc ca cei care cumpara un astfel de tv sunt interesati de tunarea lui.
    Eu am luat unui pentru bunici deoarece au avut un model cu tub catodic care li s-a stricat dupa vreo 10 ani de utilizare. Sunt foarte incantati de el si de cum se vad imaginile mai ales ca au abonament cu posturi HD. Ei zic ca se vede ca lacrima.
    Deci daca vreti sa faceti cuiva o bucurie atunci cred ca ar fi bun, dar daca sunteti un power user atunci nu prea e de voie pentru ca pe partea de functionalitate e cam anemic… desi prin coenctarea unui mini PC cu Android il poti transforma in Smart TV cu porturi de retea si acces la Internet prin wireless.

Comentariile sunt închise.