Ola Hyper D009i, clonă iPhone la preț ok

Poate că întotdeauna v-ați dorit un iPhone, dar din cauza banilor nu vi l-ați permis. Ola Hyper D009i ar putea fi considerat ca fiind o clonă la telefonul amintit anterior (model 3GS). Despre brandul Ola nu o să găsiți prea multe date pe Internet, dar nu cred că o să vă influențeze negativ decizia de cumpărare deoarece telefonul e unul ok.
La un preţ bun Vezi prețul special de azi » primim un smartphone cu suport pentru două cartele, CPU și GPU puternice. Garanția e una normală și s-ar putea să poată fi extensibilă la 3 sau 4 ani, dar rămâne de văzut despre acest lucru.

Aspect

Se poate vedea foarte clar că imită un 3GS, model anterior iPhone4 și nu se poate spune că acest lucru ar fi unul rău. Ecranul e unul mare de 5 inci (vedeți huse compatibile) cu o rezoluție de 800×480 pixeli, iar din această cauză o să puteți viziona fără probleme filmulețe de pe YouTube.

Așa arată
Așa arată

Caracteristici tehnice

Vine cu CPU Snapdragon MSM8225A Dual-core ARM v7 și GPU Adreno 203. Dacă nu mă înșel, acest GPU e similar Mali 400. În esență, ce am scris anterior sunt caracteristicile principale. Ar mai fi memoria internă care e de 4GB, dar poți folosi doar 2 deoarece restul de 2 sunt folosiți de sistemul de operare Android 4. Nu vă oprește nimeni să cumpărați un card Micro SD.

Păreri pro şi contra

Pro: prețul nu e deloc mare; vine cu suport pentru două cartele; are cele mai importante conexiuni cum ar fi SUB, bluetooth și wireless; ecranul e mare, dar nici exagerat așa încât o să-i găsiți o husă potrivită; are un player inter foarte capabil de a reda o multitudine de fișiere media; are suport pentru Android Market/Google Play și Adobe Flash Player.
Contra: firma nu e prea cunoscută.

Concluzie

Dacă te interesează un telefon ieftin atunci acest Alo Dual SIM D009i ar fi o recomandare din partea mea. Are componente de top asamblate de firma Alo care îmi face o bună primă impresie.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Ola Hyper D009i, clonă iPhone la preț ok”

Comentariile sunt închise.