Nokia WH-920

Aceste căști cu fir Nokia WH-920 Stereo (Black, Cyan, Fuchsia, White) sun modele de tip intra-auriculare adică care intră în urechi și sunt dotate cu membrană (pentru izolarea zgomotului exterior). Sunt rezultatul unei colaborări cu compania Monster, dar nu știu cât succes vor avea în România deoarece nu sunt chiar accesibile. Design-ul lor e destul de similar cu cel al căștilor Sony, doar că acestea vin în trei culori și au un logo foarte interesant (a lui Monster). Cablul pe care se află microfonul (mâinile libere) nu e unul detașabil ca la modelele WH-930. Deci alternative la acestea ar putea fi cele menționate anterior în special că oferă o calitate audio mai bună. Pot fi folosite la orice telefon Nokia sau chiar și la playere media portabile. Aceste căști WH-920 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Cutia
Conținutul cutiei

Specificații tehnice

Nokia WH-920 au un cablu de circa 1.2 metri iar pe acesta se găsesc butoane pentru volum, preluare/încheiere apeluri și redare/pauză muzică. e În pachetul lor veți găsi: căștile, cutia de transport, membrane de 5 dimensiuni, broșura și un cablu adaptor AV de 3.5 mm. Datorită faptului că sunt foarte mici, sunt foarte ușoare iar pentru a le proteja le puteți introduce în cutia specială din pachet (se poate observa în poza 2 de sus). În mare, pot spune că își merită banii în special că sunt realizate de doi producători cu experiență în domeniul mobil și audio.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: cântăresc doar 18 grame, vin în multe culori, pot fi conectate la orice telefon Nokia, performanțele audio sunt echivalente celor Sony, sunt realizate din materiale de calitate, au un design modern și ergonomic, cablul e destul de lung și vin cu toate butoanele necesare.

Minusuri: nu sunt chiar accesibile pentru oricine, dacă e să le comparăm cu căștile obișnuite (fără hands-free).

Concluzie

Dacă nu vă permiteți astfel de căști nu doriți să preluați apeluri cu ele, puteți opta pentru altele, dar eu tot pe acestea le recomand deoarece vă scutesc de multe neplăceri (atunci când aveți mâinile ocupate). Căștile Nokia WH-920 sunt accesoriul perfect pentru telefonul vostru în special dacă e unul cu sistem de operare Windows deoarece acelea vin în aceleași culori (albastru, negru, alb și roz). Pentru a vă face o idee despre pachetul acestor căști, puteți viziona clipul care l-am postat jos cu variantele pe albastru:

Te-ar mai putea interesa