Nokia WH-930

Aceste căști cu fir Nokia WH-930 Stereo se adresează posesorilor de telefoane mobile Nokia cu sistem de operare Windows și spun asta deoarece nu ar avea rost să le achiziționați doar pentru a le folosi cu un mp3/mp4 player. Spun asta deoarece aceste căști vin cu cabluri adaptoare cu microfon incorporat (atât pentru cele cu Windows cât și pentru cele clasice). Puteți alege între patru culori interesante: cyan (albastre), fuchsia (roz), white (albe) și Black (negre). Dacă aveți de gând să vă luați și un telefon Lumia, din păcate sunt doar două modele: Lumia 710 cât și 800. Nu prea aveți prea mult alternative deoarece nu sunt prea multe modele pe piață iar dacă doriți un telefon deosebit cu accesorii deosebite, acestea sunt recomandările mele. Bineînțeles mai sunt și alte căști, dar acestea pot oferi cea mai bună calitatea audio. Acestea sunt rezultatul unei colaborări între Nokia și Monster. Dacă vă gândiți să le achiziționați, trebuie să știți că aceste căști au un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Cutia de transport - un fel de husă pentru căști
Căștile și cablul de conectare la telefon

Specificații tehnice

Nokia WH-930 au fost concepute pentru cei pasionați de muzică dar puteți chiar să și gestionați apeluri în regim de mâini libere, deci nu mai trebuie să scoateți telefonul din buzunar. În pachet veți găsi: căștile WH-930, două cabluri de 1.3 metri la care pot fi conectate căștile (unul cu ControlTalk+butoane pentru volum+preluarea/închidere apel și altul cu microfon pentru celelalte telefoane ale acestui producător) și broșura de instrucțiuni. Bineînțeles, ambele cabluri au ieșire 3.5 mm. Rezistă la orice temperatură și sunt destul de ușoare – 180 de grame. Calitatea audio se datorează și faptului că are difuzoare destul de mari – 4 cm.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: se zgârie foarte greu deoarece sunt realizate din materiale de calitate, portabile (cutie de transport inclusă), setul de căști poate fi folosit cu orice telefon, însă a fost conceput exclusiv pentru modelele Lumia (designul lor sscoate în evidență acest lucru).

Minusuri: putea fi mai accesibile, având în vedere că au un preț la jumătate față de cel al lui 710.

Concluzie

Nokia WH-930 sunt o serie de căști create pentru telefoanele cu Windows, deci puteți opta chiar și pentru alte modele, însă acestea sunt cele mai bune. Jos se pot vedea accesoriile oferite de acest producător și modelul Lumia 800 (printre acele accesorii sunt și aceste căști):

Te-ar mai putea interesa