Nokia C5-03

Un telefon recent apărut de la Nokia este acest telefon mobil Nokia C5-03 Graphite Black/Lime Green care are sistem operare Symbian, ecran cu touch şi vine în două culori (Graphite Black şi Lime Green). După cum vedeţi, numele telefonului e foarte asemănător cu al lui E5 sau Nokia C5 simplu. Mai sunt şi alte culori (Petrol Blue, Aluminum Grey, Pink/black) dar pe cele două menţionate anterior le veţi găsi în ofertă, momentan. Are un preţ undeva la 699 lei, şi cred că este unul foarte bun având în vedere ce oferă acest smartphone.

Poze

Cutia
În mână

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații referitoare la gadget

Specificaţii tehnice

Nokia C5-03 Graphite Black are un ecran de 16M culori cu touch cu tastatură virtuală, deci fără tastatură QWERTY clasică de tip slide. Nu este un model cu suport Dual SIM. Are o greutate de circa 90 de grame, deci este unul foarte uşor. Ecranul TFT are o diagonală de 3,2 inci la o rezoluţie de 360 cu 640 pixeli. PE partea de multimedia, suportă majoritatea formatelor audio şi video cunoscute (mp3, mp4, wma, wmv etc.), are mufă pentru căşti 3,5 mm şi un difuzor. Are memorie internă de 40 de MB şi slot pentru card MicroSD până la 16 giga. Pe partea de conectivitate are GPRS şi EDGE clasa 12, bluetooth versiunea 2, Wi-Fi, USB 2.0. Camera foto/video are un senzor de 5 MP şi face poze până la o rezoluţie de 2592 cu 1944 pixeli şi filmează până la 640 cu 352 pixeli. Vine cu sistem de operare Symbian v9.4 şi procesor de 600 MHz. Vine într-o multitudine de culori: Graphite Black, Lime Green, Petrol Blue, Aluminum Grey şi Pink/black. Autonomia bateriei de 1000 mAh este undeva la 4 ore în 3G, 11 ore în 2G şi circa două săptămâni în stand-by.

Plusuri şi minusuri

Ca plusuri: uşor, ieftin, performant, poţi alege între două culori speciale (Graphite Black şi Lime Green), face poze la o calitate decentă. Ca minusuri: putea fi mai ieftin.

Concluzie

Acest telefon mobil Nokia C5-03 Graphite Black/Lime Green este unul pe gustul multor posesori de telefoane Nokia şi cred că un astfel de telefon îţi va uşura viaţa de zi cu zi, făcând-o mai interesantă.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Nokia C5-03”

  1. Buna. Tocmai am scapat de acest telefon. L-am avut cam un an si jumatate si numai probleme mi-a facut. Poate defectiunile au aparut doar la exemplarul meu…intr-o perioada de fiecare data cand deschideam aplicatia pentru poze telefonul se restarta; intr-o alta perioada aceeasi problema pt. radio. Raspundea greoi la task-uri si se bloca adesea dupa o convorbire (butonul lateral de deblocare nu mai raspundea). Bateria se consuma destul de repede (2 zile) desi dezactivasem vibratiile si ma conectam la wi-fi doar cand deschideam browserul. Foarte alunecos, insa desi l-am scapat si pe asflat ecranul nu a patiti nimic, doar capacul spate s-a zgariat un pic. In rest, ca si aplicatii si posibilitati este foarte capabil. Insa din dor de tastatura qwerty, am ales sa renunt la el. Doar daca cineva este in cautare de un telefon care arata bine l-as recomanda.

Comentariile sunt închise.