Nokia 603

Un telefon care vine pe două culori (black și white/fuchsia) e acest telefon mobil Nokia 603 care e un smartphone datorită faptului că vine cu Symbian (Belle). În opinia mea nu costă deloc mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi » care e unul foarte bun pentru un telefon Nokia. garanția standard a telefonului e de 2 ani și poate fi mărită la 4 ani cu un cost suplimentar nu prea mare. Celularul are și o autonomie foarte mare, însă bateria vă va ține în funcție de cât de mult o să vă jucați cu telefonul.

Poze

Modelul de față arată similar modelului din pozele de mai jos, doar că e pe negru și nu pe roșu. Aspectul e unul caracteristic telefoanelor Nokia moderne și meniul e unul foarte prietenos. Mie îmi place foarte mult designul și se pate observa că Nokia e un producător premium de telefoane mobile care nu se lasă mai prejos față de alți producători.

Meniul
Din spate

Specificaţii tehnice

Telefonul Nokia 603 vine cu tehnologie destul de nouă cum ar fi un procesor ARM11, suport pentru carduri de până la 32 de giga, pe lângă faptul că are memorie de până la 2 giga de tip intern. Ecranul nu e chiar așa de mare deoarece are 3,5 inci și o rezoluție de 640 pe 360 pixeli. Normal că e dotat cu 3G, ia camera e capabilă de a filma 720p.

Păreri pro şi contra

Pro: nu costă prea mult pentru un telefon european; arată foarte bine; are incorporat radio cu RDS; memoria internă e foarte mare; greutatea e una mică; e dotat cu A GPS; poate fi extins cu aplicații și jocuri moderne; bateria ține destul de mult, iar fiabilitatea e foarte bună ca a oricărui telefon de la Nokia.
Contra: nu vine cu Android care e sistemul meu preferat de pe telefoane.

Concluzie

Dacă vrei un telefon made in Europa atunci ar trebui să alegi acest 603 și faptul că scrie Nokia pe el e un alt mare plus. Mă bucur că nu s-au lăsat bătuți de producători cum ar fi Samsung ori HTC, însă m-aș bucura dacă ar face și telefoane cu Android. Telefoanele moderne de la producătorul finlandez au un aspect foarte plăcut și pentru a vă face o impresie despre acest telefon vă recomand preview-ul de alături care e unul foarte bun.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Nokia 603”

Comentariile sunt închise.