Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Nokia 5228

Telefonul mobil Nokia 5228 White Silver este cel mai nou telefon de la Nokia şi are Symbian (sistemul de operare care concurează cu iOS şi Android) și costă undeva la 349 lei.

În mână

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații referitoare la gadget

 

Deoarece costă undeva la 500 de lei, după preţ vă puteţi da seama că nu e mare lucru de el în sensul că are o cameră de 2 megapixeli.

Punctele lui forte sunt ecranul mare de 3,2 inci, rezoluția de 640 pe 360 pixeli a ecranului TFT, sistemul de operare Symbian 9, suportul de carduri microSD și autonomia mare. Din păcate camera foto este una de doar 2 megapixeli și cred că era mi bine dacă avea un sistem de operare mai popular gen Android. În rest, e făinuţ pentru cei cu bani mai puţini şi care-şi doresc un telefon cu touchscreen (ecran tactil) de la Nokia.Telefoanele Nokia au fost întotdeauna foarte bune, în general, şi să sperăm că acesta nu face excepţie.

Ca o concluzie pot spune că acest telefon mobil Nokia 5228 White Silver este unul de calitate marca Nokia și e oarecum ieftin.

{ 3 comentarii … citește-le alături sau adaugă unul }
  • sebi

    eu am 5228 (nokia) se este foarte bun

  • Naşul

    Păi asta ziceam și eu. 😉

  • Yoko

    eu il am de 2 ani sh ma impak ft bn cu el 😡

Lasă un comentariu