Nokia 301 Single SIM, telefon ieftin cu 3G

Nokia 301 e un telefon mobil obișnuit adică fără sistem de operare ori touch-screen. De aceea e și mai accesibil decât multe alte telefoane, dar nu e nici chiar foarte ieftin deoarece are o baterie bună și tehnologie 3G. E disponibil în trei culori (negru, alb, galben, roșu și albastru), însă partea din față e neagră la toate 5. Cu siguranță va fi disponibilă și o variantă Dual SIM care va fi ceva mai scumpă și cu o autonomie mai mică. Construcția sa e una robustă și nu e nevoie de o husă pentru a-l proteja. Se poate observa cel mai bine în clipul de la final care e și conținutul pachetului. Acest model are un preț bun Vezi prețul special de azi » și indiferent de culoare, prețul e același.

Poze

Dacă nu reușiți să vă faceți o idee despre el din poza de jos, vă recomand să vizionați filmul de la final.

Pe roșu
Pe roșu

Specificații tehnice

Are doar 102 grame și e ușor de folosit cu o singură mână. Ecranul TFT are o diagonală de 2.4 iar rezoluția e cea standard – 240 cu 320 pixeli. Are difuzor, ieșire audio pentru căști, slot pentru card de memorie de maxim 32GB, 2G, 3G și bluetooth. Bineînțeles nu are WLAN că doar nu e vorba de un telefon special conceput pentru navigare web. Pe partea de memorie are 256MB spațiu intern, deci un card e necesar și 64 MB RAM.

Camera foto nu e una foarte grozavă dar utilă – 3.15 MP. Nu are cameră secundară ori GPS și nici nu prea veți găsi astfel de telefoane cu o astfel de dotări. Poate fi folosit ca și un player media în special pentru ascultare muzică. bateria de 1110 mAh oferă cam 880 ore în stand-by și 20 ore de convorbiri. Bineînțeles, sunt valabile acele valori doar dacă nu folosiți 3Gul.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: autonomie satisfăcătoare pentru un preț așa de mic, construcție robustă, fiabilitate crescută, cameră foto de 3.15 MP, 3G și ecran de 2.4 inci.

Minusuri: nu prea am.

Concluzie

Acest Nokia 301 model Single SIM e o alegere bună în acest buget dacă vă interesează fiabilitatea și funcționalitatea. Ca alternativă puteți lua în considerare modelul Dual SIM care va fi disponibil în curând sau puteți alege un model deja lansat. Jos e acel clip de care vă spuneam mai sus și cred că pe negru e cea mai bună alegere:

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Nokia 301 Single SIM, telefon ieftin cu 3G”

  1. va salut ,sunt proaspatul posesor al unui tel. nokia 301 , nici pe departe nu-i adevarata povestea cu autonomia bateriei , am redus la maxim tot ce inseamna consumator si rezultatul : de la o zi jumate cat tinea inainte acum mergeeeeeeeee pana la doua ,,chiar doua zile si jumate. in rest e ok .

Comentariile sunt închise.