Nikon Coolpix L310, aparat foto 14.1MP

Actualizare: Coolpix L310 are în momentul de față o reducere substanțială de 300 lei și costă 599 lei (preț vechi 899 lei). Mai mult, primești 3 cadouri: card SanDisk SDHC 8GB Clasa 4, geantă Nikon CS-P08 și un kit de reîncărcare Energizer Compact Charger. Valoarea acestor cadouri e una substanțială – de peste 200 lei. Profită!

Articolul din 13.05.2012
Dacă sunteți în căutarea unei camere compacte cu zoom puternic de la Nikon, atunci recomandarea mea  e un parat foto digital Nikon Coolpix L310 de 14.1MP Negru. L-am ales pe acesta deoarece are un zoom optic de 21x, un preț foarte atractiv și prezintă o listă largă de caracteristici tehnice interesante. Probabil cele mai importante dintre acelea ar fi următoarele: ecran de 3 inci (dar nu e unul rabatabil), senzor anti-tremurare, senzor de 14MP, filmare HD și se folosește de 4 baterii AA. Alături de pachetul aparatului veți primi și cadouri: trepied cu lampă care are magneți pentru montare, încărcător cu baterii reîncărcabile, un card e 4GB și o geantă. Deci primiți toate accesoriile necesare pentru început. Din punct de vedere al designului, poate fi ușor confundat cu un P510. Coolpix L310 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Nikon Coolpix L310 1
Din față
Nikon Coolpix L310 2
LCD-ul

Specificații tehnice

Calitatea de fotografiere e excepțională având în vedere că are obiectiv Nikkor, zoom optic de 21x, senzor CCD de 14.1 MP, procesor de imagine EXPEED C2 și stabilizator de imagine VR. O parte din acestea pot fi găsite pe diverse alte modele de la acest producător și din aceeași serie. Deasemenea, obiectivul său are un zoom digital 4x, lentile 4.5 – 94.5 mm, distanță de focalizare minimă de 1 cm etc. Pe partea de control al fotografiei are balans alb, presetări, sensibilitate ISO 80-6400, declanșare automată, fotografiere continuă, detectarea feței și declanșare la zâmbet. Filmările realizate cu acesta au calitate de filmare 720p și sunt în format MOV. Nu cred că mai are importanță memoria internă de 102 MB cât timp veți primi și un card de 4GB.

Autonomia oferită de bateriile reîncărcabile e destul de impresionantă: peste 1000 de fotografii 7 ore de filmare HD. Având în vedere accesoriile incluse, cadourile și calitate de filmare, cu siguranță veți face o alegere bună cu acesta.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: probabil cele mai mai avantaje oferite de acest model sunt dimensiunile sale și cadourile; are un zoom foarte bun și nu cred că e vreun model care să concureze cu acesta și să beneficieze de aceleași caracteristici (asu apropiate) la un preț similar.

Minusuri: nu are ecran rabatabil (care să iasă în exterior și poate fi înclinat după preferințe).

Concluzie

Nikon Coolpix L310 cred că e cea mai bună alegere pentru cei care vor ceva performant dar și ieftin. Se adresează atât începătorilor cât și fotografilor experimentați deoarece reprezintă o alternativă mai mică la un model profesionist deci la un DSLR.

Te-ar mai putea interesa

5 comentarii la „Nikon Coolpix L310, aparat foto 14.1MP”

  1. Este un aparat foto excelent, i-am incercat toate modurile si odata ce le cunosti si le folosesti cand e cazul in mod sigur imaginile vor fi super bune (si modul automat e destul de bun). Zoom-ul te lasa masca daca pana la L310 ai avut compacte normale. Nu e profesional, dar se apropie foarte bine. Eu unul nu regret niciun leut din cei 899 dat pe pachetul cu card, acumulatori, incarcator si lampa (care e grozava). Cu cei patru acumulatori am facut peste 600 de imagini la rezolutie maxima si am filmat peste 45 de minute.

  2. Mda…vazand comentariul de mai sus….plus cadourile oferite pe langa aparat la cumpararea lui,vreau sa cred ca Nikon Coolpix L310 e mai bun…decat fujifilm.Spune-mi ca e varianta cea mai buna!Da-mi ok-ul ca nu mai am rabdare:))

  3. Buna. Daca ma poti ajuta cu un sfat as fi recunoscatoare. Vreau sa imi achizitionez un aparat foto bridge si sunt oarecum indecisa. Am doua variante: OLYMPUS SP-620UZ si NIKON L310. Care sa fie? Orice detaliu poate conta.:) thx

  4. Ia-ti Nikon amice, am 310 de cateva saptamani, sunt ff multumit de el, daca te documentezi bine cum sa lucrezi cu el si ai si un mic trepied faci poze de competitie cu L310. Intra pe forumurile de Nikonisti, intreaba tot ce nu-ti este clar si sunt f amabili cu solutiile.

Comentariile sunt închise.