Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Nikon Coolpix L25

Nikon e printre cele mai tari branduri când vine vorba de aparate foto, iar aparatul foto digital Nikon Coolpix L25 e un model care a apărut de curând. Având un preţ bun Vezi prețul special de azi se poate vedea că nu e deloc scump şi vine pe culori cum ar fi black, white, red şi silver. Îmi place că poate filma HD şi magazinul recomandat de mine îl oferă în acest moment cu câteva cadouri cum ar fi card de 4 giga, încărcător baterii şi husă. Pachetul cadou valorează undeva la 150 le işi zic că e ceva.

Poze

Arată foarte bine şi venind pe mai multe culori o să puteţi alege un model care vi se potriveşte. Ecranul LCD e de 3 inci, iar aparatul având o greutate de vreo 170 grame cu tot cu accesorii poate fi considerat un aparat foto mic cu ecran mare.

Din faţă

Butoane

Specificaţii tehnice

Nikon L25 are un senzor CCD de 10,1 megapixeli care e decent la realizarea pozelor, iar filmările se pot realiza la calitate 720p, adică HD. Aparatul beneficiază de zoom optic de 5x şi digital de 4x şi astfel o să puteţi realiza fotografii ori filmări de la o distanţă mai mare. memoria internă e de doar 20 mega, însă există posibilitatea inserării unui card de tip SD, SDHC sau SDXC.

Păreri pro şi contra

Nikon Coolpix L25 e un aparat despre care pot spune că nu îţi e ruşine să-l scoţi din buzunar deoarece arată bine şi performanţele îi sunt şi ele bune. Filmarea se realizează într-un format foarte cunoscut şi răspândit – *.avi, iar pozele sunt salvate ca *.jpeg cu informaţii exif. Filmarea se poate realiza la înaltă definiţie şi dacă ecranul de 3 inci vi se pare mic atunci puteţi urmării rezultatul pe un calculator (prin transferarea pe USB ori de pe card) ori pe un TV (prin ieşirea video).
Singurul minus, la acest preţ, ar fi lipsa portului HDMI.

Concluzie

L25 face parte din noua gamă de aparte Coolpix, care e prezentată în preview-ul de alături, şi e unul dintre cele mai bune aparate compacte ale momentului. Având o garanţie de 2 ani care poate fi mărită la 4 nu cred că o să aveţi vreo problemă cu el şi eu recomand să achiziţionaţi şi pachetul suplimentar… de garanţie.

{ 2 comentarii … citește-le alături sau adaugă unul }
  • Ralu

    Asteptam de ceva timp sa apara acest model si uite ca a sosit si in Romania. Spre surprinderea mea are un pret incredibil de mic si daca e sa luam in considerare si pachetul de cadouri atunci cred ca e un best buy. Lipsa HDMI nu e mare problema deoarece majoritatea fotografilor nu folosesc acest port ci conecteaza camera direct la calculator ori scot cardul si-l pun intr-un card reader pentru a muta pozele.

  • alex

    salutare.ma intereseaza daca inregistreaza data pe poza incoltul din dreapta jos(sau oriunde vrei tu din setari?) ca atunci cind le transferi in pc sa vezi cind au fost facute.multumesc

Lasă un comentariu