Naumann NM-120, mașină tocat carne

Dacă te interesează o mașină bună de tocat carne atunci Naumann NM-120 ar fi un model care eu îl recomand. Multă lume nu a auzit de Naumann… ca brand și de aceea cred că e important să menționez faptul că e un brand nemțesc care face produse de calitate. De exemplu modelul de față are un preţ bun Vezi prețul special de azi → și poate fi utilizată la prepararea cârnaților, bulionului și a altor preparate.

Poze

Se poate vedea din imaginea de alături cum se prezintă acest model și că e vorba despre un electrocasnic alb. Din păcate din acestă poză nu se văd accesoriile care le voi menționa mai jos. Cred că se poate observa și din imagine calitatea materialelor folosite la realizarea aparatului, iar accesoriile sunt și ele făcute din materiale rezistente.

Aparatul
Aparatul

Specificaţii tehnice

Modelul NM-120 e o mașină de măcinat carnea și nu numai de tip electric care are o putere mare de 1500W. Această putere îi oferă posibilitatea de a mâcina undeva la 1.5 kilograme la oră ceea ce e foarte mult și suficient pentru realizarea mai multor perechi de cârnați. Vine cu accesorii cum ar fi accesoriu pentru cârnați, roșii și altele.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e foarte bun; e la promoție (mai multe informații aici); e realizată de un brand foarte apreciat în domeniul electrocasnicelor mici pentru bucătărie; garanția standarde de 2 ani, însă nu trebuie să vă faceți griji deoarece dacă aveți grijă de aparat atunci o să vă țină și 10 ani sau mai mult; vine cu cele mai importante accesorii.
Contra: putea să vine cu ceva mai multe accesorii; capacitatea de tocare putea fi mai mare ca la Philips HR2728/40.

Concluzie

Dacă ești o persoană care își face provizii atunci acest aparat îți va ușura mult munca. Cârnații și bulionul de roșii vor deveni foarte ușor de făcut cu acest ajutor în bucătărie. Nu e deloc greu de folosit, dar e de recomanda să nu îl lăsați pe mâna copiilor deoarece e mult mai periculos decât un model manual/mecanic.

2 comentarii la „Naumann NM-120, mașină tocat carne”

  1. Am cumparat o masina de tocat carne naumann si s a rupt inelul de fixare in acest caz nu o mai pot folosi va rog sa mi trimite ti sau sa mi spune ti de unde si cum o pot procura

Lasă un comentariu