Heinner MGL12B-RED

Heinner MGL12B-RED ar fi recomandarea mea dacă te interesează mașină bună de tocat. O mașină de tocat carne te va ajuta foarte mult în bucătărie deoarece nu o să mai pierzi timp prețios cu sarcini inutile sau foarte obositoare. Cu toții știm cum arată și ce pot mașinile manuale de tocat carne. și cât de greu sunt de folosit pentru cei mai firavi. Însă, acest model e unul foarte ușor de utilizat de oricine, indiferent de câtă forță are deoarece e pe curent și are un motor puternic.
Dacă vă e frică că se va strica atunci trebuie spus că are un cuțit metalic, iar materialele din care e făcut aparatul sunt foarte calitative. Astfel, chiar dacă nu e vorba despre un model realizat complet din metal ca acele modele manuale tot își va face treaba foarte bine.
Nu trebuie să te preocupe prea mult costul de achiziție deoarece vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » care nu e deloc mare în opinia mea, dar numărul de accesorii e unul decent.

Aspect

E de culoare roșie, iar despre aspect trebuie spus că nu e tocmai unul original sau unic, deoarece și alte modele arată similar cu acesta. Se poate vedea că vine cu o tavă de alimentare care e măricică și care e realizată și ea din materiale de foarte bună calitate.

Aparatul
Aparatul

Caracteristici tehnice

Vine cu o putere de 1200W care e una maximă și nu cred că ar trebui să o confundați cu cea de tocare. După cum ziceam și mai sus, e realizată din materiale foarte rezistente, iar cuțitul – piesa de rezistență – e realizat din inox. Vine la pachet cu 3 discuri și un accesoriu util în cazul în care o să preparați cârnați.

Păreri pro şi contra

Pro: nu costă prea mult; vine la pachet cu cele mia importante accesorii; garanția standard e de 2 ani și poate fi mărită la mai mult, dacă doriți; cuțitul e unul rezistent făcut din inox; fiabilitatea e una extraordinară, având chiar și piciorușe anti-alunecare.
Contra: nu are prea multe accesorii, dar până la urmă nu e robot de bucătărie.

Concluzie

Imaginează-ți că de acum încolo poți face cârnați în una-două ore. Cum e posibil așa ceva? Păi procesul de măcinare era cel mai costisitor, iar modelul de față e un ajutor de nădejde la un preț corect. Utilizarea sa nu e deloc complicată, iar dacă nu vă descurcați atunci puteți apela manualul său de utilizare.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Heinner MGL12B-RED”

  1. Am exact acest fel de masina de tocat. De unde ma indrumati sa procur cutitul acestei masini??? Va multumesc!

Comentariile sunt închise.