Heinner MGL12B-WH, mașină tocat 500W

Există mașini te măcinat carnea de pe vremea bunicii care mai merg, dar de ce să te forțezi când totul poate fi foarte simplu. Cum o mașină de tocat carne precum Heinner MGL12B-WH nu va mai trebui să te folosești de forță musculară ci doar să o conectezi la priză.

Acest model vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », pe acești bani noi primind un excelent produs marca Heinner. Nu știi mai nimic despre acest brand? Atunci trebuie știut că e unul românesc și pentru a oferi încredere aceștia oferă o garanție de 3 ani. Nu cred că ai mai cumpărat vreo dată un astfel de aparat cu o garanție așa de mare.
Din imaginea de alături poți vedea cum arată. E un model alb, iar dacă îl vrei pe altă culoare atunci poți alege de aici ce îți place.

Aparatul
Aparatul

Modelul acesta are o putere de 1200W, însă cea nominală e de 500. Pe minut poți toca cu ea undeva la 1,2 kilograme și asta înseamnă că în maxim 2 minute o să termini cu tocatul cărnii pentru chiftele sau ce o să gătești. Aparatul vine și cu 3 site care o să te ajute să ai carne mai măruntă ori mai mare atunci când va ieși din mașină.

O să apreciezi la acest model că e unul foarte ieftin, garanția de 36 de luni, diferitele accesorii (3 discuri și 3 site), că are discuri din metal (acest lucru o să ajute la o fiabilitate mai mare a aparatului) și că poate fi utilizat la prepararea cârnaților (având accesoriu special pentru cârnați). Legat de cuțitul de tăiere trebuie spus că e unul realizat din inox, deci o să fie foarte durabil.

Deci, dacă ești o gospodină sau un bucătar care se respectă atunci de acum încolo nu mai trebuie să te obosești cu tocatul cărnii deoarece există acest mic electrocasnic. Aparatul electro nu o să alunece de pe masă întrucât are niște picioare care împiedică alunecarea.
Un ultim cuvânt ar fi că trebuie să aveți grijă de aparat și în special de accesorii deoarece multă lume dă cu ele pe jos, iar dacă se sparg atunci nu o să aveți de unde cumpăra alele noi.

Lasă un comentariu