Heinner MG1500TA-red, mașină de tocat carne roșie

Heinner MG1500TA-red nu e un robot de bucătărie, ci o mașină de tocat carne. Nu cred că are mare importanță culoarea aparatului ci ce poate să facă. E un model compact cu destule accesorii și având în vedere că e oferit de acest brand, fiabilitatea nu poate fi pusă la îndoială. Mai sunt și alte modele dar acesta mi-a plăcut mai mult iar dacă vă deranjează puțin culoarea, poate veți găsi un model similar și colorat diferit. Dacă nu ați mai avut un astfel de aparat, ei bine, nu e nevoie decât să citiți tot ce scrie în manual. Totuși e bine să țineți cont de recomandări (încercați să tocați bucăți mai mici de carne și să fie dezghețată) să nu suprasolicitați aparatul că până la urmă nu e unul manual.

Prețul său e destul de atragător iar dacă nu sunteți mulțumii de funcțiile sale ori accesorii și aveți un buget generos, un robot de bucătărie e perfect. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aparatul
Aparatul

Puterea aparatului e de 1500 W deci poate să facă față cu brio unor sarcini mai mari, totuși e bine să nu-l forțați. Capacitatea sa e de 1.2 kg/minut și cred că această informație e destul de utilă. Are și funcție revers care e utilă în cazul în care carnea e cu grăsime și la un moment dat se poate bloca.

Accesoriile oferite sunt: pentru cârnați, roșii, tavă alimentare, acc. împingere și trei site. Totuși nu are accesorii: biscuiți, kebbe, prăjituri, tăiere fină etc. Acestea le găsiți la alte tipuri de modele (roboți de bucătărie). După cum am mai menționat e o mașină pe roșu, cuțitul de tăiere e din inox, tava e metalică și discurile de tocare sunt metalice.

Plusuri: arată bine, ușor de folosit, fiabilă, performantă și ieftină.
Minusuri: nu prea sunt.

dacă nu ați mai avut un astfel de aparat ori unul similar, e cazul să optați pentru acest mic ajutor în bucătărie. El poate fi Heinner MG1500TA-red ori un alt model e la acest brand. Pot spune că veți găsști timp cu acest model în special dacă aveți mai mult sau chiar mai puțin de tocat.

Te-ar mai putea interesa