Moulinex HV8 ME657138, mașina de tocat

Pentru persoanele care gătesc am o recomandare – mașina de tocat Moulinex HV8 ME657138. Aceasta nu e tocmai una normală deoarece vine cu o capacitate de tocare de 2kg pe minut și vine cu o mulțime de accesorii.

Are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care nu doar e eficient în măcinarea diferitelor alimente, ci și un aparat care e făcut din materiale calitative. De exemplu lamele sunt din oțel inoxidabil, pe când carcasa e din plastic. Din păcate nu pot să spun din ce e făcut angrenajul deoarece nu cunosc mai multe detalii.

Aparatul
Aparatul

Niște caracteristici care te-ar interesa la modelul acesta ar fi puterea de 2000W, că poate prelucra undeva la două kilograme pe minut și că vine cu multiple accesorii (pentru cârnați, biscuiți și roșii). Iarna se va dovedi util accesoriul pentru cârnați deoarece știm cu toții că atunci e momentul în care multă lume face așa ceva, iar vara o să vă fie util cel pentru roșii deoarece atunci se face bulionul.
Lamele aparatului sunt unele din oțel inoxidabil ceea ce asigură o oarecare durabilitate a aparatului.
În cazul în care carnea se blochează deoarece are multe zgârciuri atunci o să vă ajute funcția revers.

Lucrurile pozitive la modelul acesta ar fi lamele rezistente, că vine de la un brand de încredere și fiabilitatea bună (dată de garanția de 2 ani și de faptul că e de la un producător ok). Normal că există și posibilitatea de a extinde garanția la mai mult. 😉 Acest lucru fiind unul util în cazul în care vrei un aparat de îndelungă folosință.
Cum am zis și mai sus, din păcate nu cunosc din ce e făcut angrenajul.

Un aparat precum acesta e unul foarte bun în bucătărie deoarece te ajută să gătești rapid diferite mâncăruri. Știm cu toții că prepararea diferitelor mâncăruri e întârziată de procesul de măcinare a cărnii, dar cu acest model nu mai e cazul. Prepararea chiftelelor și a bulionului de roșii va fi o plăcere deoarece procesul de măcinare va dura câteva minute și necesită zero efort din partea ta.

Te-ar mai putea interesa