Moulinex OW600031

Această maşină de făcut pâine Moulinex Baguette and Co OW 6000 (sau Moulinex OW600031) a apărut pentru că lumea s-a săturat de pâine cu prea mult ameliorator şi prea multe E-uri. Culmea este că aceste maşini au succes și s-a ajuns ca o mare parte din români să aibă câte o astfel de mașină acasă deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi → este destul de accesibil. Vine ca o alternativă la OW200034 care e mai ieftină.

Poze

Butoanele

Cu o astfel de maşină poţi face diferite feluri de pâine din toată lumea pentru că vine cu o carte cu multe reţete. Are carduri de plastic cu indicaţii cum să prepari pâinea, accesori de genul perie de uns, cutter etc.

Părei pro şi contra

Contra achiziţiei ar fi preţul un pic cam piperat şi faptul că reţetele vin pe CD şi nu pe hârtie, iar instrucţiunile vin pe hârtie. Unii cred că ar fi fost normal să fie invers. Pro, deci pentru achiziţie ar fi capacitatea mare a cuvei unde se prepară pâinea, faptul că cele două malaxoare nu necesită demontarea înaintea coacerii. Cuva şi malaxoarele se spală destul de uşor. În pachet sunt prezente reţete şi accesorii, iar aparatul arată destul de bine şi se vede că este de firmă, dacă pot spune aşa.

Descriere

Noua mașină de preparat pâine (nu e chiar așa de nouă, ci mai mult pentru români) Moulinex Baguette and Co! OW 6000 31 te ajută să faci diferite feluri de pâine pentru toată familia, vine cu o carte de rețete diversificate, are în pachet un cadou (de unică folosință) adică 6 carduri de plastic care te ajută cu indicații la prepararea pâinii, are accesorii incluse (accesoriile brutarului cum ar fi cutter de răzuit și o perie pentru unsul pâinii), are 4 accesorii detașabile (două plate și două pentru baghete) și are un ambalaj atractiv (nu știu dacă asta încântă pe cineva cu ceva).
Ca beneficii ale Moulinex OW6000 31 aș putea enumera cele 19 programe (baghete făcute acasă; pâini diferite cum ar fi ciabatta, pâinea plată, pâini dulci, pâine pentru sandviciuri, grisine), cele 4 accesorii detașabile (două pentru pâini plate și două pentru baghete) și cartea cu rețete care este inclusă în pachet

Preţ şi concluzie

Garanţia este bună (de 2 ani) şi mai intervine preţul de circa 759 ron care pentru unii e prea mult, dar când te gândeşti că ştii ce mănânci, cu ajutorul maşinii de făcut pâine Moulinex Baguette and Co OW 6000 31 nu cred că mai contează preţul… pentru unii.

P.S.: Există şi modele mai ieftine şi una ar fi această OW200034 de 200 şi ceva de lei, dar tot Moulinex OW600031 e mai bună.

3 comentarii la „Moulinex OW600031”

  1. Am si eu una de la Mulinex dar este mai ieftina. Diferenta dintre cea a mea si cea de sus probabil ca este calitatea materialelor cu care a fost realizata.

  2. Moulinex ow6000 are un pret foarte bun si de aceea am zis sa o cumpar. Initial am zis ca poate este o chinezarie care fac de 2 3 ori paine si se strica dar merge si dupa 2 luni.

  3. Si eu am una si pot spune ca este foarte buna. Sunt si modele mai ieftine, dar aceasta este mult mai buna deoarece are o putere si o capacitate mai mare.

Lasă un comentariu