≡ Meniu

Philips HD9016/30, maşină de pâine 1000g

Pâinea e un aliment de bază şi nu trebuie să lipsească de pe nicio masă, iar aparatul Philips HD9016/30 te va ajuta să prepari o cantitate de până în 1000 g folosind unul dintre programe. Are 12 programe/meniuri, dar nu toate sunt pentru pâine.

Modelul acesta e unul complet şi vine la pachet inclusiv cu o broşură care are reţete (carte de reţete, în termeni populari). De asemenea are diverse accesorii precum lingură, recipient iaurt şi cană de măsurare (pahar gradat).
Aparatul vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi şi ca design nu se deosebeşte aşa de mult de aparatul de la Daewoo de care scriam cu ceva timp în urmă.


Păreri pro şi contra

Maşina de preparat pâine Philips HD9016/30 are şi nişte programe mai speciale precum gem şi iaurt. Sună ciudat şi cine ar fi crezut că poţi prepara şi aşa ceva cu un aparat precum acesta.
Puterea sa e de 480 W aşa încât pâinea să se facă rapid.
Rumenirea se poate face pe 3 niveluri pentru a obţine o crustă care vă place. Are o fereastră largă prin care se poate vedea cum creşte şi coace pâinea.
Pentru o curăţare uşoară acest aparat are un capac detaşabil.
Dacă vreţi să faceţi mai puţină pâine atunci puteţi opta între 750 şi 1000 g deoarece acestea sunt cele 2 dimensiuni disponibile pentru prepararea pâinii.
E un electrocasnic rezistent cu corp principal din plastic PP şi paletă de amestecare din aluminiu. Din aluminiu e şi forma de coacere.

Aparatul acesta se adresează celora care vor să-şi prepare pâinea sănătos şi după propriul gust.
Funcţionarea nu e una foarte gălăgioasă, nivelul de zgomot fiind mai mic de 65 decibeli.
Pentru ca pâine să iasă bine trebuie experimentate diverse reţete. S-ar putea ca unele reţete de pe Internet să nu fie prea bune deoarece ar putea să fie luate şi traduse de la străini unde diversele ingrediente pot avea altă componentă ori calitate.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu