Daewoo DBM600W, maşină de pâine pentru 900g

Pentru unele persoane pâinea e unul dintre alimentele de bază, iar o maşină de pâine precum Daewoo DBM600W te va ajuta să ai pâine proaspătă fără a merge zilnic la magazin.
În opinia mea e un aparat uşor de folosit şi va ajuta la realizarea diverselor produse de panificaţie de maxim 900g… întrucât atât e capacitatea de coacere.

Modelul de faţă e de alb, dar există şi un model pe negru (DBM600B) pentru persoanele care s-au săturat de electrocasnice albe. Acest aparat vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi ».
Din imaginea de alături puteţi vedea că aparatul e unul echipat cu ecran iluminat pentru a vedea mai bine atunci când lumina e slabă.

Păreri pro şi contra

Daewoo DBM600W e un aparat ergonomic prin design, aspect şi uşurinţă în utilizare. Toate acestea vor duce la plăcere în a face pâine acasă.
Chiar dacă poartă numele de maşină de făcut pâine trebuie spus că prin cele 12 programe se pot face mai multe produse alimentare. Mai are şi 5 tipuri de programe, acestea fiind: clasic, gem, desert, pizza şi sandwich.
Puterea aparatului e una de 600W aşa încât pâine să fie gata rapid.
Pe lângă coacerea rapidă acest aparat are şi funcţia de menţinere la cald. Acest lucru presupune că pâinea rămâne caldă timp de 1 oră.
Vine cu tradiţionalele accesorii cum ar fi cârligul pentru înlocuire cuţite şi cana de măsură.
Rumenirea poate fi setată pe două grade aşa încât pâinea să aibă un plus de savoare.
Dacă vreţi să aveţi pâine proaspătă la o anumită oră atunci vă va veni în ajutor caracteristica de timer. Aceasta e una uşor de programat şi poate fi setat cu până la 13 ore înainte.

Brandul Daewoo Electronics e unul japonez, iar produse sale sunt unele de calitate superioară. Există şi alte branduri care comericializează produse similare şi rămâne la atitudinea dvs pe care alegeţi.
Fiabilitatea e una bună, având o garanţie de 3 ani care poate fi mărită la mai mult.

Lasă un comentariu