Tefal Pain et Tresors PF250135, mașină pâine cu 20 progr

Tefal Pain et Tresors PF250135 e o mașină de pâine care e în topul vânzărilor deoarece are numeroase atuuri.
De la început ar trebui să scriu că pe lângă construcția robustă are și o multitudine de programe pentru gătire așa încât să poți prepara de la pâine până la iaurt, pizza, paste și iaurt.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →, iar pe acești bani primim un aparat modern din toate punctele de vedere, dar care e ușor de folosit. În acest sens are carte de rețete inclusă.

Pro și contra

Modelul Tefal PF250135 din gama Pain et Tresors Maison e unul realizat din materiale de calitate așa încât să avem parte de un aparat durabil. Astfel discutăm despre carcasă din inox și cuvă din teflon.
Dimensiunile aparatului sunt unele normale de 31x29x29 lxLxa cm. Iar, greutatea e una de 4kg.
Precum in cazul altor modele și acesta are setări pentru greutate și rumenire. Fiind vorba despre 3 setări pe partea de greutate și 3 nivele de rumenire. Cu acest aparat se pot prepara produse cu greutăți de 500, 750 și 1000 grame.
Scriam că are 20 programe și cred că e important să menționez care sunt acestea:
– 3 programe fără gluten: pâine, pâine dulce și prăjituri.
– 3 programe lactate: iaurt, iaurt de băut, brânză cottage.
– 7 programe pâine
– 7 programe alte tipuri de preparate: aluat dospit, prăjituri, paste, terci, cereale, gem, doar gătire.
Mai are funcție păstrare la cald 1 oră și pornire programabilă maxim 15 ore.

Per ansamblu acest aparat e pentru cei interesați de ceva calitativ (de la un producător de renume) cu care să poată prepara diverse produse de panificație și nu numai. Dacă vă interesează o alternativă atunci recomand modelul PF240 care e de la același producător, iar diferențele dintre aceste modele poate fi văzută în această comparație.