Tefal Pain & Delices PF240, model 1kg cu 20 programe

Tefal Pain & Delices PF240 e o mașină de făcut pâine modernă și probabil cel mai bun produs de acest fel pe piață, la acest moment. Datorită numeroaselor programe poți prepara diferite feluri de pâine, lactate și altele.

Aparatul vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →, iar pe acești bani primim un model care se prezintă bine aspectiv și dpdv al dotărilor.
Din poza de alături se poate vedea că e un mode de culoare gri cu negru și construcția denotă niște materiale de calitate superioară și fiabilitate foarte bună.

Păreri pro și contra

Mașina Tefal Pain et Delice PF240E38 e una dintre cele mai bune de pe piață deoarece are o multitudine de lucruri utile precum:
– Multitudinea de programe care ajută la prepararea unei game variate de produse. E vorba despre 20 programe automate.
– Are 3 setări de greutate așa încât să putem prepara pâine de la 500 grame la 1000 grame.
– Se poate seta și culoarea crustei prin cele 3 niveluri de rumenire, adică de la albă până la crocantă.
– Vine la pachet cu carte de rețete pentru toate tipurile de produse care pot fi preparate cu aparatul. Are și toate accesorii necesare precum lingură măsurare, accesoriu de frământare, cană de măsurare.
– Dimensiunile sunt unele compact de 29x29x30 lxaxî cm, iar greutatea e de 4 kilograme.
– Pentru ca pâine să rămână mai mult timp ca proaspăt făcută acest model are și funcție menținere la cald.

Un astfel de aparat se adresează celora care nu pot consuma pâine din comerț sau doresc să-și prepare un anumit fel de pâine. În acest fel scăpăm de pâinea cu ameliorator ori care are consistență către zero.
Mie chiar nu-mi place acea pâine extrem aerată din comerț care nu are consistență și costă destul de mult, iar cu acest aparat scap de așa ceva.