Moulinex JU650G3E, storcător fructe-legume

Dacă eşti în căutarea unui stocător de fructe bun atunci îţi recomand modelul Moulinex JU650G3E (din seria JU65) care e un storcător de fructe şi legume Moulinex de 1000 W şi cu capacitate de 2 litri. Este cel mai bun de pe piaţă şi are un recipient pentru pulpă inclus în pachet. Sunt convins că sunt modelele mai ieftin sau mai bune dar acesta vine cu un excelent raport calitate/preţ. Tuturor ne place sucul de fructe, dar cel mai sănătos e cel stors pe loc fără conservanţi şi acum poţi să-ţi faci suc acasă cu acest storcător. Singurul impediment poate că e preţul cam mare dar acest electrocasnic nu îl găseşti decât la magazine cunoscute (nu prin teleshoping) şi asta cred că spune despre calitatea lui.

Prețul bun Vezi prețul special de azi ». Nu costă mult având în vedere că e un storcător XXL. Eu cred că îşi merită banii din moment ce stoarce fructele întregi, are motor puternic, vine cu recipient pentru suc şi deoarece e produs de un nume – Moulinex.

Poze

Aşa arată
Dezasamblat

Specificaţii tehnice

Moulinex JU650 este un electrocasnic foarte bun din momentul ce motorul de 1000W e foarte greu de întâlnit în produsele similare de la concurenţă.

Probabil că văzând pozele vă imaginaţi că e din inox. Nu e aşa deoarece e din plastic, dar acest material e din plastic de calitate bună care poate fi uşor curăţat.

Cum o să vedeţi în videoclip, montarea şi demontarea se va face foarte uşor pentru momentele în care o să fiţi nevoiţi să îl spălaţi după folosire.

Moulinex JU650G3E are o putere de 1000W şi foarte bine e că are recipient de pulpă (cred că e şi normal din moment ce este un storcător premium). Acest recipient cu care vine la pachet are o capacitate de 2 litri, iar despre storcător trebuie ştiut că are două viteze.

Cum o să vedeţi din clipul de alături dispozitivul e unul destul de compact având următoarele dimensiuni 265 pe 395 pe 480 milimetri (w x d x h). Însă greutatea e de peste 6 kilograme.

Păreri pro şi contra

Pro: e un storcător XXL care poate stoarce fructe întregi, se montează, respectiv demontează uşor şi motorul e foarte puternic.
Contra: ar fi fost interesant ceva anti picurare.

Concluzie

Dacă vreţi să vă cumpăraţi modelul acesta de Moulinex JU 650 atunci vă invit să urmăriţi clipul de alături pentru a vedea cum arată electrocasnicul. Trebuie să ştiţi că modelul care e comercializat în România e de culoare roşie… în general.

2 comentarii la „Moulinex JU650G3E, storcător fructe-legume”

  1. Din cate am analizat eu acesta e singurul storcator de fructe si legume Moulinex de 1000 W si 2 l de pe piata. Se poate sa ma insel dar nu am vazut unul mai puternic ci doar cu recipiente mari chiar la 3 l.

  2. Da, e cel mai puternic, iar recipientul de 2 litri mi se pare suficient de mare şi nu cred că e nevoie de unul de 3 litri ori superior.

Lasă un comentariu