Zelmer JP1500, storcător pe negru

E bine pentru sănătatea noastră să bem din când în când sucuri naturale făcute acasă. Iar, cu storcătorul de fructe și legume Zelmer JP1500 acest lucru e foarte simplu… după cum se poate vedea și din preview-ul video de la final. Aparatul are un preţ bun Vezi prețul special de azi » care poate că unora li se pare mare, dar e realizat așa încât să fie eficient și să nu vă bateți capul cu utilizarea sa. Destul de tare e că în momentul de față dispune și de o reducere de 10%.

Aspect

E un model cu carcasă din plastic și care e negru. E realizat așa încât sucul să fie obținut prin zdrobirea alimentelor și nu prin stoarcere. Prin acest model de obținere al sucului, acesta are cu până la 50% mai mulți compuși polifenoli. Nu știu dacă se poate vedea din imagine sau din clip, dar e un model destul de mare având o greutate de 7.8 kilograme.

Aparatul
Aparatul

Caracteristici tehnice

Modelul acesta vine cu o putere de 150W care e mai mult decât suficientă, iar recipientul de suc are o capacitate de 1.2 litri. Vine la pachet cu multiple accesorii cum ar fi cel de împingere, o sită din inox și altele. Funcțiile sunt diverse, având chiar și funcția reverse care nu știu cât de utilă vă va fi… poate dacă se blochează ceva fruct foarte tare.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț li calitate e decent; vine cu o garanție minimă de 2 ani; materialele din care e realizat sunt de bună calitate; e simplu în utilizare deoarece nu vine cu prea multe butoane; acest JuiceMaker are Sistem de Extracție Smart care face ca sucul să conțină mai multe vitamine și proprietăți pozitive.
Contra: prețul e cam măricel, dar poate o să apucați să-l luați la promoție.

Concluzie

Dacă vrei să bei suc natural 100% atunci singura soluție e să-l faci tu acasă. (De la magazin sau diferite localuri nu știi niciodată ce bei.) Nu e deloc greu de folosit și singurul efort care trebuie să-l faci e unul financiar, dar pentru sănătate și plăcere olfactivă cred că merită oricât. Pentru a-ți face o părere mai avizată despre aparat îți recomand preview-ul de alături.

Te-ar mai putea interesa