Moulinex JU500188

Moulinex JU500188 e un storcător de fructe și legume din seria Moulinex JU5001 care arată foarte bine și funcționează la fel de bine pe cât arată. Nici nu costă prea mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat cu o putere mare de 600W și cu n recipient de pulpă de 3 litri. Materialul din care e făcută carcasa e plastic, dar e un plastic de o foarte bună calitate.

Poze

Din imaginea de alături vă puteți face o părere aproximativă despre componența pachetului care e format din accesoriu de împingere, sită din inox și recipient pentru pulpă. Componentele se pot detașa foarte ușor și astfel se pot spăla cu ușurință în mașina de spălat vase.

Aparatul
Aparatul

Specificaţii tehnice

JU 500188 e un model foarte bun de făcut suc din fructe sau legume deoarece are o putere decentă și asta garantează performanța în procesul de realizare a sucului. La o așa putere mare trebuie avut grijă să nu vă băgați degetele în aparat, iar accesoriul de împingere o să vă sară în ajutor.

Păreri pro şi contra

Pro: prețul e unul mic; are o garanție de minim 2 ani care poate fi extinsă cu încă doi ani (deoarece Moulinex e un brand de 5 stele și are grijă de clienții săi); poate fi întreținut cu ușurință deoarece componentele din care e făcut sunt ușor detașabile și deci ușor de spălat într-o mașină de spălat vasele; vine cu sită, iar acest lucru e foarte folositor deoarece filtrează sucul așa încât rezultatul final să fie cât mai limpede și să alunece cât mai bine pe gât.
Contra: nimic.

Concluzie

Dacă ești un mare fan al sucurilor atunci un astfel de storcător ar fi o recomandare din partea mea. Orice medic recomandă sucurile naturale deoarece sunt foarte benefice pentru sănătate… în special iarna când anotimpul e foarte greu de suportat de organism și acest aparat o să te ajute să-ți prepari sucul așa cum îți place ție. E realizat de un brand de renume, ia acest lucru te face să-l achiziționezi fără frică. Iar, despre cum arată poți vedea mai bine din preview-ul de alături.

Te-ar mai putea interesa