Moulinex Frutelia JU350G30, storcător fructe-legume

Având în vedere că vara se apropie, e bine să aveți un storcător pe acasă în special că plusul de vitamine e bine venit iar legumele și fructele se mai ieftinesc. O recomandare ar fi Moulinex Frutelia JU350G30 deoarece e la promoție și producătorul e cunoscut pentru calitatea produselor sale. Deasemenea designul e bine ales astfel că e ușor de folosi și nu ocupă spațiul de pe masă ori din dulap. Nu sunt mulți producători care s-ar putea lăuda cu multă experiență în domeniul acesta. Deci există alternative dar nu la fel de bune ca și acesta. Oricum chiar dacă unele modele sunt mai scumpe, prețul e justificat de dotările și performanțele sale. Nu trebuie să faceți un efort financiar prea mare deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Cam așa arată acest model, iar combinația de culori e aceeași ca și la restul storcătoarelor de la acest producător – alb cu roșu.

Așa arată
Așa arată

Specificații tehnice

Are o putere de 400 W care defapt reflectă performanțele sal, astfel că o putere mai mare face față unei sarcini mai mari (mai multe fructe ori fructe mai tari). Chiar dacă e specificat că poate stoarce doar fructe, puteți adăuga și legume după preferințe. Alte dotări care nu trebuie  neglijate sunt recipientul din oțel inoxidabil și sistemul anti-picurare.

E ușor de mutat dintr-o parte în alta deoarece carcasa e din plastic, însă nu trebuie să fie prea greu aparatul (pentru a-l lăsa și pe copii să stoarcă fructe). Nu necesită prea multe cunoștințe, doar să citiți cu atenție unele secțiuni din manualul de utilizare. Curățarea sa se face ușor având în vedere că filtrul din oțel inoxidabil.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: fiabilitate, sistem de oprire a picăturii, ușor de folosit, poate stoarce diverse (dar fructele și legumele trebuie tăiate pentru a încăpea pe acel tub), nu ocupă mult spațiu etc.

E dotat cu recipient pentru pulpă și tub de 49 mm (în diametru).

Minusuri: nu prea ma la un așa preț.

Concluzie

Acest Moulinex Frutelia JU350G30 e un aparat bun dacă aveți copii, dar și pentru adulți e util deoarece mulți preferă sucurile decât fructele. Eu zic că prețul îl recomandă dar să nu uităm și de brand care devine tot mai cunoscut. Alternative mai bune sunt modelele mai scumpe de la acest producător, care au prețuri justificate.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Moulinex Frutelia JU350G30, storcător fructe-legume”

  1. Ma gandeam sa imi cumpar acest storcator de fructe si m-ar interesa urmatorul detaliu:
    – am mai avut storcatoare de fructe, dar era nevoie sa trec fructele/legumele prin procese de stoarcere de doua ori pentru a „scoate” tot sucul. Cum se comporta acest aparat?

Comentariile sunt închise.