Tefal ZN25013E

Având în vedere că se apropie anotimpul cald, fructele se vor ieftini și bineînțeles vor fi mai multe și diversificate. Bineînțeles le puteți combina atunci când vreți să realizați sucuri delicioase și interesante. Pentru a face acesta aveți nevoie de un storcător, dar nu neapărat unul scump deoarece și unul ieftin își face treaba. Storcătorul de fructe Tefal ZN25013E e unul nou care-l recomand deoarece e ușor de folosit. Trebuie alimentat la o priză pentru a funcționa și nu e unul cu consum mare de energie ci unul modest și care pot spune că se adresează unei familii cu copii. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Am pus și două poze cu acesta dar și un clip la final pentru a vedea cum arată acesta din diverse unghiuri și care sunt accesoriile. Nu va ocupa mult spațiu în bucătărie deoarece e compact iar paharul poate fi exact lângă el.

Din față
Din față
Lateral
Lateral

Specificații tehnice

Având în vedere că nu e un robot de bucătărie, puterea sa de 300 W e suficientă și asta presupune că are și un consum mic de energie. Bineînțeles nu e recomandat să forțați cu legume ca și morcovi sau altele. Pentru unele legume, există roboți de bucătărie care au o putere mai mare și deci nu se suprasolicită. În poza de sus (a doua), vede că are un recipient pentru pulpă care e detașabil. Dacă vă interesează capacitatea sa, ei bine, e de 900 ml care mi se pare suficientă dacă preparați mai multe sucuri consecutiv.

Nu vine cu trepte de viteză sau mai bine spus, are doar una. La capitolele funcții și accesorii oferă: sită de inox (se curăță ușor imediat după folosire), sistem siguranță și unele componente pot fi introduse în mașina de spălat vase (pentru a vă ușura și mai mult munca). Pe partea de design se observă că exteriorul e realizat în mare parte din plastic de culoare albă.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: preț destul de atractiv, fiabilitate crescută (la majoritatea modelelor acestui producător), ușurință în folosire și compact.

Minusuri: un plus de putere e bine venit (dar asata ar presupună că ar avea nevoie și de niște trepte de viteză).

Concluzie

Acest Tefal ZN25013E e o recomandare bună char dacă e accesibilă, iar dacă vă uitați după un storcător electronic și nu unul manual/clasic, acesta poate fi o alegere bună.

Te-ar mai putea interesa