Mitsubishi MSZ-DW25, păreri ac 9000 btu

Mitsubishi MSZ-DW25 e un aparat de aer condiționat pentru o suprafață de undeva la 25 mp deoarece are capacitate de 9000 BTU. Probabil că ar trebui să scriu că e un produs premium deoarece vine la de la un producător japonez – Mitsubishi Electric.

Aparatul MSZ-DW e unul cu design compact care nu consumă mult curent. Clasa de eficiență energetică e A++ la răcire și A+ la încălzire. Filtrarea e una extrem de bună deoarece are filtru V, filtru purificare și posibilitatea implementării unei filtrări Quad Connect. Aparatului i se poate monta filtru Plasma Quad Connect și filtru V Blocking. V Blocking îmbunătățește aerul cu ioni de argint, iar filtrul Plasma filtrează particule PM 2.5 (viruși, bacterii etc).

  • 9000 btu
  • Clasa A++
  • filtrare avansată

Principalele lucruri cu care se evidențiază acest model față de altele e că are multe lucruri utile integrate și la nevoie are dotări opționale. La achiziție are niște dotări de mijloc, iar dacă vreți mai mult atunci le puteți monta pe parcurs. Aceste dotări opționale sunt interfața wi-fi, filtrare Plasma, Filtrare V Blocking și altele.
Nu trebuie să vă preocupați de nivelul de zgomot deoarece acesta e unul foarte scăzut. În funcție de treapta de viteză aleasă acesta e de 21-43 decibeli.
Principalele funcții de climatizare ale aparatului de aer condiționat MSZ-DW25VF-E1 sunt răcire, încălzire și ventilare.

Printre dezavantajele aparatului trebuie precizate lipsa wi-fi (e wi-fi ready) și că performanța e una mică înspre medie. Din această cauză acest model e pentru încăperi mici de undeva la 20 mp.

Per final, recomand modelul Mitsubishi MSZ-DW25 celora care vor un aparat ușor de folosit și care să nu consume mult curent. Ar trebui să scriu că are un consum la răcire de 2,5 kW și 3,15 kW la încălzire.
În cazul în care sunteți interesați de o alternativă atunci vă recomand modelul MSZ-AP35 care vine cu o capacitate de 12000 btu.

Te-ar mai putea interesa