Mitsubishi MSZ-AP35, review AC 12000 btu

Mitsubishi MSZ-AP35 e un aparat de aer condiționat premium de la un producător japonez care există din 1921. Încă de la început trebuie să scriu că fiind un producător de top, aparatul vine cu o multitudine de facilități utile. Printre aceste facilități se numără cele pe care le întâlnim și la alți producători, adică mod Sleep, încălzire etc.
Probabil că ar trebui să menționez că datorită capacității de 12.000 BTU, acest model va fi suficient pentru încăperi de 35 mp.

Aparatul acesta are o eficiență energetică superioară la răcire, fiind vorba despre clasa A+++ cu un consum nominal de 3,5 kW. Funcțiile de climatizare sunt cele caracteristice, adică răcire, încălzire și ventilație. Controlul aparatului putându-se realiza de pe telecomandă ori de pe telefon. Acest ultim lucru se poate realiza datorită faptului că are wi-fi și e smart.

  • Eficiență energetică A+++
  • Funcționare silențioasă
  • Control prin wi-fi

Acest aparat de aer condiționat  din seria EcoCore AP are un nivel de zgomot de la 18 decibeli, iar eficiența energetică e una extrem de bună. Eficiența se datorează tehnologiei EcoCore. Filtrarea e una medie cu filtru lavabil cu suprafață 3D. Ca la alte aparate AC și acesta are caracteristici precum mod nocturn, auto swing, timer etc.

Singurele dezavantaje ale aparatului Mitsubishi Electric MSZ-AP35VG ar fi că are un cost de achiziție peste medie și că nu are kit de instalare inclus în pachet. În funcție de magazinul de unde-l cumpărați, aparatul ar putea să aibă sau să nu aibă wi-fi, lucru care e specificat pe pagina produsului.

Concluzia mea referitoare la aparatul Mitsubishi MSZ-AP35VGK-E3 e că merită investiția în cazul în care doriți un model cu multe facilități utile și care să fie premium. Trebuie să vă uitați și la faptul că în mod standard are o garanție de 3 ani, lucru care arată că e un aparat foarte fiabil.

Te-ar mai putea interesa