Miele WDB030 WCS, model clasa A+++

Miele WDB030 WCS e un aparat premium de la un brand german, iar principalele avantaje sunt clasa A+++, cele 1400 rotații și capacitatea de 7kg. Brandul de față e alegerea pentru cei interesați de ceva rezistent, eficient și ușor de folosit.

E un aparat disponibil la un preț bun Vezi prețul special de azi →, iar pe acești bani primim un aparat care e realizat din cele mai bune materiale. De exemplu, panoul frontal e unul emailat fiind foarte rezistent la diverși factori mecanici (zgârieturi, acid etc).


Păreri pro și contra

Consumul anual de curent e de 175 kWh, iar cel de apă e de 10340l. Datorită unui consum energetic așa de mic are clasa A+++ de eficiență energetică.
Nu e un aparat zgomotos deoarece la spălare produce un zgomot de 50 decibeli și la centrifugare produce 74 dB.
E un aparat care poate fi utilizat fără probleme în scopuri comerciale, cei de la Miele testând aparatul pe o durată echivalentă cu 20 ani.
Precum la alte branduri și modelul Miele WDB030 WCS e unul care are o cuvă foarte bună. Aceasta are tambur cu profile în formă de fagure așa încât rufele să nu fie afectate negativ. Dacă alte mașini au cuva din plastic (polipropilenă) aceasta o are din inox.
Capacitatea de 7kg face ca aparatul să fie unul numai bun pentru o familie de 5-6 persoane.
Cele 1400 rotații fac aparatul numai bun pentru a realiza o stoarcere eficientă așa încât rufele să nu trebuiască să stea prea mult la uscat. Dacă vă interesează un uscător de la acelaşi brand atunci acesta ar fi o variantă.
Numărul de programe e de 12, printre care se numără cel rapid de 20 minute.

Concluzie

Modelul acesta e unul de top pentru cei interesați de ceva rapid și care să facă față la orice tip de încărcătură.
Spațiul necesar pentru poziționarea acestui aparat e standard, adică 63x59x85 AxLxÎ în cm. În opinia mea aceste dimensiuni sunt unele ok și nu o să găsiți ceva mai mic/îngust la acest preț și aceste caracterisitici.

Lasă un comentariu