Miele TCE530WP, uscător de rufe german

Uscătorul din imagine e unul construit de un producător german, iar acest lucru e vizibil după panoul de control (e în germană). E vorba de Miele TCE530WP care poate usca suficient de multe rufe, iar consumul de energie e foarte redus. Prezintă o mulțime de caracteristici speciale, de aceea aș putea spune că prețul e corect, plus că fiabilitatea nu poate fi pusă la îndoială. Panoul digital e așezat central unde e vizibil, pe el se pot face câteva setări iar manualul de instrucțiuni în limba română devine foarte util. Va dura ceva timp până vă veți obișnui cu el, dar nu e foarte complicat.

Designul e clasic și simplu, iar acesta nu poate fi confundat cu o mașină de spălat pentru că nu avem acea ușă transparentă. Indiferent că avem sau nu avem acea ușă transparentă, procesorul de uscare nu e afectat și acest aparat va fi pus probabil în dressing. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Se poate lăuda că are 11 programe de uscare și câteva funcții care pot maximiza rezultatele. Nivelul de zgomot al acestui aparat e foarte redus, poate că e și cel mai mic de pe piață. Oricum, dacă ați mai avut un uscător anterior de la un alt brand, acum vedeți diferența.

Păreri pro și contra

Tehnologiile sunt avansate la acest model și rolul lor e de a reduce consumul și îmbunătăți rezultatele. Sunteți avertizați acustic când programul a ajuns la final, se poate amâna pornire prin intermediul unui timer, avem un panou frontal emailat rezistent la zgârieturi, funcționare cu nivel redus de zgomot, filtru de scame foarte bun și ușor de curățat. Condensul poate fi eliminat prin intermediul unui furtun, iar tamburul e iluminat când îl goliți pentru a nu uita nici un articol. Mai sunt și alte caracteristici interesante care le regăsim pe panoul de control și se adresează anumitor țesături (anti-șifonare).

Miele TCE530WP are un singur minus și cred că l-ați observat și voi la panoul de control, e în limba germană. Așa se întâmplă să fie la produsele nemțești, dar vă veți descurca pentru că vi se oferă multe informații în manual, după cum au zis și alți cumpărători.

Te-ar mai putea interesa