Master Kitchen MKDW FI607314-ESLE, mașină de spălat vase pentru Masterchefi

Master Kitchen MKDW FI607314-ESLE este un dintre puținele mașini de spălat vase italiene de pe piață și care este disponibilă la un preț destul de competitiv. Adică veți vedea că are specificații bune pentru cât costă, plus niște dotări care pot fi de folos zi de zi. Acest aparat nu mai reprezintă un moft ci o necesitate în special pentru cei care gătesc destul de des și pentru întreaga familie. Astfel că veți avea un spațiu de depozitare suplimentar și poate că o chiuvetă cu picurător nu ar mai fi necesară. Cu alte cuvinte, veți avea mai mult loc pe blat și mai mul timp liber.

Performanțele pot fi influențate de preț, adică un model mai scump este ceva mai dotat sau are tehnologii mai recente care rezultate mai bune (chiar și pe partea de uscare). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Din acea etichetă energetică se poate vedea și alte aspecte, nu doar consumul de energie: capacitatea de încărcare maximă, nivelul de zgomot, durata programului Eco și consumul de apă. Clasele de eficiență energetică sunt oferite în funcție de nivelul consumului, adică în ce interval este cuprins. Modelul de sus are clasa E, însă aveți și o variantă puțin mai scumpă cu clasă D. Evident că acea diferență de preț nu e dată doar de nivelul de consum, ci și de numărul de funcții disponibile pe panoul de control, adică la cea de sus vedem mai multe.

Deci dacă nu sunt alte diferențe între cele două, atunci sunt destul de multe asemănări: sistem de uscare eficient (cu deschiderea automată a ușii), sistem de pulverizare cu rotire la 360 grade, al trei lea coș (cel pentru tacâmuri din partea de sus).

Aș putea spune că este un aparat destul de silențios, ținând cont de nivelul prezentat, dar e loc de mai bine de aceea a primit clasa C.

Concluzie

Master Kitchen MKDW FI607314-ESLE este o opțiune mai accesibilă, însă dacă aveți posibilitatea să cheltuiți mai mult, optați pentru varianta cu consumai mic și 7 programe numită Master Kitchen MKDW FI607314-EHPD.

Te-ar mai putea interesa