Heinner HDW-FS4552WE++, mașină de spălat vase de 45 cm

Mașina de spălat vase din imaginea de jos este Heinner HDW-FS4552WE++, adică vorbim de un model nou cu clasă energetică E și nu F cum am văzut pe modelele din generațiile precedente. Mai exact vedem un consum energetic de numai 76 kWh la 100 de spălări are este destul de puțin pentru un astfel de aparat și poate fi o alternativă eficientă la variante chiar și de top. Evident că nu poate excela la mai toate capitolele și veți vedea cam ce mai oferă această mașină și de ce merită aleasă.

Prețul nu este dictat de felul cum arată ori cum se montează, însă este perfectă pentru cei care vor un aparat în bucătărie care care să nu fie vizibil. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Cu aceasta veți avea o bucătărie modernă și mobilierul va fi în centrul atenției, deoarece nu veți avea aparate pe multe culori pe lângă mobilier, ci vor fi mai puțin evidente. Există corpuri modulare pentru acestea deci nu trebuie să faceți comandă la un mobilier special, ci doar să alegeți corpul potrivit.

Această iasă mai în evidență decât altele deoarece la un preț atât de bun, oferă niște caracteristici excelente:

  • clasa E,  este de ajuns pentru una dintre cele mai accesibile modele de pe piață. puteți alege și modelul mai mare Heinner HDW-BI6614AID+++ de 60 cm cu clasa D dacă nu vă deranjează mărimea.
  • opțiune încărcare la jumătate, adică puteți spăla și cu o cantitate mai mică de vase.
  • suport pentru tacâmuri în coșul inferior.
  • coș superior ajustabil pentru a face loc vaselor mai mari.

Poate că unele dintre acestea le vedeți pe multe modele, însă trebuie luat în calcul că acestea sunt doar câteva caracteristici și vorbim de un model ieftin.

Concluzie

Heinner HDW-FS4552WE++ este perfectă pentru cei care caută o soluție ieftină dacă care să nici nu ocupe foarte mult loc. Cu alte cuvinte, doar o mașină cu lățime de 45 cm ar fi alegerea ideală, iar mini mașinile nu prea îmi plac pentru că diferența de preț este cam mică și nu spală atât de mult, plus că specificațiile sunt inferioare celei mai sus menționate.

Te-ar mai putea interesa