Master Kitchen MKDW FI607314-EHPD, mașină de spălat vase complet incorporabilă

Dacă v-ați pierdut încredere în anumite branduri deoarece nu oferă soluții destul de fiabile, atunci ar trebuie să aruncați o privire și peste ce oferă concurența. Un exemplu interesant este Master Kitchen MKDW FI607314-EHPD care este lansat de un brand destul de nou pe piață din România (italian). Poate că nu s-a auzit foarte multe despre acesta, însă vedem că soluții oferite au specificații bune și oferă exact ceea ce aveți nevoie.

Prețurile nu sunt cele mai mici, dar sunt competitive ținând cont că vorbim de un producător european și de o clasică energetică D. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

E foarte important ca aparatul să consume cât mai puțină energie, în special când facturile la energie sunt destul de mari, iar în bucătărie este nevoie de un ajustor suplimentar. Cu o așa mașină de spălat veți petrece ceva mai puțin timp în bucătărie și se va ocupa chiar și de uscarea vaselor. Sistemul de uscare este cel care îl vedem la tot mai multe modele noi, adică cu ușă deschisă (AutoOpen). Astfel, aerul natural pătrunde iar cel umed iese, adică e ca și cum ați ține vasele în picurător, deci aveți un spațiu de depozitare în plus iar la chiuvetă mai fi mai liber.

Spălarea este mai eficientă decât la mașinile clasice, deoarece are un pulverizator mai special. Acesta pulverizează în toate direcțiile deoarece se rotește la 360 de grade și va ajunge în fiecare colț al vasului. Deci puteți pune cam orice în ea, fără să vă faceți griji.

În ceea ce privește organizarea, are trei coșuri în loc de două, adică există unul pentru ustensile și nu s-a sacrificat din capacitate (14 seturi). Acel coș pentru tacâmuri din partea superioară, în care puteți pune chiar și ustensile și ține locul acelui coș mic care se afla în coșul inferior (la modelele mai vechi).

Concluzie

Master Kitchen MKDW FI607314-EHPD nu dorește să impresioneze prin cine știe ce dotări care și așa sunt standard, ci vă prezintă strict ce aveți nevoie și va fi de folos zi de zi.

Te-ar mai putea interesa