Heinner HDW-BI6614AID+++, mașină de spălat vase de 60 cm

Heinner HDW-BI6614AID+++ este una dintre cele mai accesibile mașini de spălat vase de pe piață doar că aceasta are un consum de energie ceva mai scăzut și se poate vedea că are clasa energetică D. Este vorba de noua generație de aceea și vedem o îmbunătățire la acest capitol și se vede chiar și din eticheta energetică, adică un consum la 100 de spălări de numai 85 kWh. Totuși, la celelalte capitole mai e de lucru, însă pentru a avea un aparat cu specificații mai bune, alegeți pe cele cu prețuri ceva mai mari.

Ideea e că nu puteți avea o mașină de spălat vase ideală la un preț atât de mic, plus că vorbim de o capacitate de 14 seturi. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Dacă căutați o mașină de spălat vase mare dar aveți un buget fix care nu vreți să-l depășiți, atunci modelul din imagine este cel ideal. Cu alte cuvinte, nu veți găsi prea multe modele cu o așa capacitate, dar nici cu o clasă energetică D în acest preț. E așa pentru că mulți producători de top se concentrează să ofere cât mai multe dotări pe aparatele sale, astfel că și prețurile au cam crescut.

Trebuie să înțelegeți că aici nu avem chiar cea mai ieftină mașină de spălat vase, ci o variantă puțin mai bună. Adică vedem un număr chiar mai mare de programe (6 în loc de 5). E este vorba de programul Hygiene care este ideal pentru o igienizare și dezinfectare mai bună a interiorului. Mai sunt și alte funcții utile, cum sunt: încărcare la jumătate, deschidere automată a ușii la final,  suport tacâmuri, protecție anti-inundație și altele.

Concluzie

Heinner HDW-BI6614AID+++ poate fi o alternativă chiar și la modele mai performante care sunt oferite de alte branduri, doar că nu vine cu cine știe ce panou de control sau coșuri flexibile (accesorii pentru anumite articole), ci oferă strict necesarul. Similară cu aceasta este mașina de spălat vase Heinner HDW-BI6613AID+++ doar că are 13 seturi, adică nu e o diferență mare.

Te-ar mai putea interesa