Heinner HDW-BI6614IE+, model incorporabil cu 14 seturi

Heinner HDW-BI6614IE++ e un aparat incorporabil de la un brand românesc și e de tipul mașină de spălat vase. Venind cu clasa E are un consum mic de curent, adică 95 kWh la 100 de spălări.
Cred că ar fi util să precizez că aparatul are o garanție standard de 3 ani, iar dacă vreți mai mult atunci puteți să o extindeți înregistrați aparatul pe pagina producătorului. În momentul de față se poate primi 5 ani ca ofertă de la producător.

Această mașină de spălat rufe vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceștia primim un aparat care se prezintă bine dpdv vizual și al dotărilor. Nu știu dacă vedeți din poza de alături, dar aparatul are un panou de comandă pe muchia ușii. În felul acesta totul e mascat și aparatul are un aspect minim.

Heinner HDW BI6614IE

Păreri pro și contra

Modelul de față are o capacitate medie înspre mare de 14 seturi. În felul acesta putem spăla o cantitate mare de vase cu unul dintre cele 6 programe.

Nu e un aparat compact, adâncimea e una de 60 centimetri. Adică, nu e un model slim. Dimensiunile acestui model fiind de 82x60x55 îxlxa cm.

Pe piață o să găsiți modele parțial incorporabile, dar trebuie să știți că acest Heinner HDW-BI6614IE++ e un model complet incorporabil

Dacă vreți să spălați în un anumit interval orar atunci aveți posibilitatea folosirii pornirii programabile. Aceasta poate selecta un interval de 1-19 ore.

Pentru economisirea de resurse se poate folosi opțiunea de încărcare la jumătate în cazul în care aveți de spălat o cantitate mai mică de jumătate.

Printre multiplele program, acest model are program rapid de 30 minute și program super de 50 minute. Acestea ar putea fi utilizate atunci când aveți de spălat puține vase sau haine care sunt puțin murdare.

 

Te-ar mai putea interesa