AEG FFB73747PM, mașină de spălat 15 seturi

O mașină de spălat vase foarte avansată este acest model AEG FFB73747PM de la AEG. Vine cu o capacitate mare de spălare de 15 seturi, iar clasa de eficiență este una exemplară, adică clasa D.

Conform etichetei energetice acest electrocasnic consumă 86 kW oră la 100 de spălări. Deoarece multă lume este interesată și de consumul de apă pe ciclu de spălare, trebuie să vă comunic că acest model consuma 11 l.

Acest electrocasnic are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care are o mărime normală și vine pe culoare inox.

AEG FFB73747PM

Avantaje și dezavantaje

Aș vrea să insist asupra celor mai importante aspecte ale acestui model:

1. Spălarea se realizează puternic deoarece vine cu un braț de pulverizare numit Satellite Clean. Deoarece producătorii Electrolux și AEG fac parte din aceeași familie, această facilitate o întâlnim pe aparatele ambelor branduri.

2. Are o funcție care garantează eliminarea a peste 99,99% dintre bacterii și viruși. Această poartă numele de Extra Hygiene și presupune că în faza de clătire finală încălzește apa până la 69 grade timp de 10 minute.

3. Dispune de iluminare interioară care vă ajută să vedeți mai bine Ce este la interior în principal acest lucru ajută la aranjarea vaselor înainte de spălare.

4. Un alt mare avantaj ar fi faptul că e de culoare argintie/inox. În felul acesta aparatul se integrează mai bine în bucătărie deoarece argintiul se potrivește cu orice altă culoare.

Din păcate sunt și unele lucruri care pot să fie mai bine. Aș menționa că dimensiunile sunt unele normale. Poate că era mai bine dacă era slim. Dar să revenim la dimensiuni, fiind vorba despre 85x60x60 îxlxa cm.
Un alt lucru despre care trebuie să știți că acest model nu e smart. Adică nu poate fi controlat de pe un smartphone sau ceva de genul.

Probabil că ați observat că nu este un aparat incorporabil. Acest lucru are avantaje cât și au dezavantaje. Avantajul este că nu este nevoie de mobilier incorporabil iar dezavantajul e că va ocupa mai mult loc.

Acest model este unul premium adresat persoanelor cu un buget ușor mare și care vor ceva de calitate de la un producător german.

 

Te-ar mai putea interesa