Liebherr K 3730, frigider mare cu clasă A+++

Frigiderul cu o ușă numit Liebherr K 3730 este unul dintre cele mai avansate aparate frigorifice de la acest brand. Nu sunt multe frigidere ca acesta și se vede după designul său, specificații și eficiență energetică. Arată bine la interior și exterior, iar sistemul de balamale permit incorporarea aparatului (ușa se deschide la 90 de grade). Fiind un frigider mare cu o singură ușă este evident că nu are spațiu pentru congelarea alimentelor. De aceea, vă recomand un congelator alături de acest aparat sau poate preferați o ladă frigorifică care va fi pus într-o cameră diferită.

Din poza de jos se vede cum arată interiorul, iar panoul de control este cel de culoarea neagră și puteți seta simplu temperatura dorită. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Acest frigider are un volum net total de 342 litri care nu este împărțit deoarece la interior avem multe rafturi, suporturi și doar în partea de jos este cutia specială pentru legume și fructe. Poate că din această poză de prezentare nu se vede, aparatul are tehnologie Power Cooling (răcire rapidă) și un filtru de cărbune activ Fresh Air. Astfel, conținutul este conservat foarte bine și mirosurile sunt îndepărtate pentru ca aerul interior să fie cât mai curat.

Păreri pro și contra

Are un compartiment special pentru fructe/legume denumit BioCool, un panou de control touch de dimensiuni reduse, funcție de răcire rapidă SuperCool, garnitură ușă reversibilă, un nivel de zgomot de numai 37 dB, un consum anual de numai 75 kWh, rafturi rezistente GlassLine și altele. Poate fi controlat prin intermediul telefonului însă trebuie echipat cu acele dispozitiv mic (aparatele care au „i” în nume au acel dispozitiv).

Categoric, nu se adresează oricui pentru că are un preț ușor piperat, însă îl consider corect și am enumerat multe motive pentru care merită ales. Liebherr K 3730 este un aparat modern care nu ocupă mult spațiu, dar oferă mai mult spațiu interior decât alte. Dacă sunteți fan al acestui brand, atunci aveți nevoie de un astfel de frigider. Sunt foarte puține frigidere cu consum atât de mic și poate că în anii următori vom vedea mai multe astfel de aparate.

Te-ar mai putea interesa