Beko GNO4031GS, side by side cu design minimalist

Side by side-ul Beko GNO4031GS este o opțiune de luat în considerare dacă vă doriți un aparat electrocasnic mare pentru conservarea alimentelor și nu vreți să fie alb sau argintiu. Acest brand oferă soluții pentru bucătărie cu un design atrăgător și cred că veți aprecia finisajul frontal – sticlă antracit. Panoul de control nu este atât de vizibil fiind de culoare neagră, dar scrisul este iluminat pentru ca fie vizibil indiferent de momentul zilei. Pe acesta puteți face câteva setări și se vede temperatura setată în compartimente (frigider și congelator).

Ținând cont că are un volum total net de 401 litri, prețul este unul destul de corect și nu se compară cu o combină sau un frigider de top. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Temperatura aparatului se alege foarte ușor prin intermediul controlului de tip touch aflat pe ușa din dreapta sus. Se poate bloca dacă nu vreți ca cineva să apese accidental butoanele. Sunteți avertizați acustic când uitați ușa deschisă pentru o anumită perioadă. Specificații sunt bune pentru acest buget și chiar nu prea ai ce să-i reproșezi. Vedem un nivel de zgomot destul de redus – 39 dB, iar autonomia fără curent este de 20 de ore.

Păreri pro și contra

Față de alte tipuri de aparate frigorifice, acesta oferă mai mult spațiu interior și se vede după rafturile și compartimentele sale. Performanțele cresc cu volumul său, astfel că vedem o capacitate de congelare de 16 kg la congelator. Aceasta se adresează alimentelor proaspete care le puneți în sertare, iar dacă alimentele sunt deja congelate, atunci nu are mare importanță acea capacitate. Are tehnologie de răcire avansată Neo Frost care face ca aparatul să aibă dezghețare automată, dar și un consum redus de energie. Vorbim de un consum anual de numai 365 kWh, adică clasa de eficiență este A+.

Beko GNO4031GS este un aparat frigorific special care arată bine în orice bucătărie, aveți nevoie doar de spațiu pentru instalare. Puteți să-l montați lângă mobilier ca să nu pară atât de mare și poate că mai aveți și alte aparate pe antracit sau negru, ca să se asorteze mai bine.

Te-ar mai putea interesa