Liebherr GPesf 1476, congelator mic cu finisaj inox

Liebherr GPesf 1476 este unul dintre cele mai elegante congelatoare de dimensiuni reduse, doar că vorbim de unul care ar putea fi pus sub blat, dar nu incorporat. Adică îl puteți instala chiar și lângă mobilier sau în altă cameră dacă nu aveți loc pentru el. Cred că l-ați ales pe acesta deoarece vorbim de un aparat de la un brand de top. Dacă nu vă interesează cum arată, puteți alege foarte ușor și cel alb pentru că are aceleași specificații.

Atunci când alegeți un brand german, de fapt vă doriți calitate și la fiabilitate, iar bugetul trebuie să fie puțin mai mare. Aparatele fabricate în UE au prețuri ușor mai mari decât cele fabricate în afara UE (Turcia, China etc). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Liebherr GPesf 1476

Merită sau nu merită cumpărat?

Este un model voluminos și se vede din imaginea de prezentare dar și pentru că are o lățime de 60 cm. Există congelatoare mai mici sau chiar incorporabile în acest buget, doar că acesta are un design mai atrăgător (inox). Astfel de congelatoare (mai elegante) sunt destul de puține, plus că mai are și acel control electronic cu iluminare albastră la exterior. Deci temperatura poate fi aleasă ușor fără a mai deschide ușa și este precisă. În plus aveți și alte funcții: alarmă (ca pe Electrolux LUT1AE32W) și SuperFrost.

După cum am spus mai sus, este spațios la interior și nu sunt trei sertare, cum vedem pe multe congelatoare, ci are patru sertare de dimensiuni egale. Se poate vedea cu ușurință conținutul deoarece sunt transparente și pe ele sunt câteva informații despre cum ar trebui setată temperatura în funcție de conținut. Conform producătorului, ușa este reversibilă, adică puteți muta fără probleme mânerul din stânga în partea opusă, însă nu este o dotare care nu o vedeți și pe altele.

Concluzie

Liebherr GPesf 1476 impresionează și la partea de consum deoarece are cea mai bună clasă energetică pentru acest tip de aparat – clasa E. Nu au fost necesare prea multe tehnologii de top pentru a reduce consumul, ci doar materiale mai bune și piese mai eficiente.

Te-ar mai putea interesa