Electrolux LUT1AE32W, congelator cu alarmă luminoasă

Congelatoarele cu numeroase sertare sunt destul de populare deoarece oferă numeroase sertare și sunt destul de încăpătoare. Electrolux LUT1AE32W este un model destul de interesant și nici nu poate fi prea ieftin deoarece vorbim de un brand care oferă soluții destul de fiabile. Acesta nu este unul incorporabil însă vă puteți gândi să-l încorporați parțial ori să-l montați lângă un frigider. Designul este destul de simplu: culoare albă, mâner pe lateral, ușă fără control electronic (acesta fiind la interior). CU alte cuvinte, îl puteți pune chiar în bucătărie și nu o să deranjeze prea mult fiind mult mai compact decât o ladă frigorifică cu același volum (datorită formei verticale).

Brandul joacă un rol destul de important dacă sunteți interesați de calitate și fiabilitate, adică nu puteți alege orice model. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Volumul aparatului este foarte important atunci când nu aveți un alt congelator și veți depinde doar de acesta. Ca și capacitate, l-aș compara cu două congelatoare de combine frigorifice, însă mă refer la cele mari deoarece vorbim de peste 200 litri.

Consumul redus de energie este un alt punct foarte al aparatului și vedem o clasă energetică foarte bună – E, care este excelentă pentru această categorie de aparate.

Cele șase sertare sunt chiar bine gândite deoarece unele au partea frontală rabatabilă. Decât rafturi în partea de sus, mai bine aveți sertare generoase care să le puteți umple. Poate că singurul minus al aparatului îl reprezintă sistemul de dezghețare manual, adică veți găsi congelatoare destule cu No Frost (Beko B5RFNE314W), adică dezghețarea este automată la acelea.

Aparatul are niște caracteristici interesante: alarmă pentru temperatură ridicată, congelare rapidă, piciorușe ajustabile, ușă reversibilă. E foarte important ca balamalele să poată fie mutate de pe o parte pe alta deoarece veți avea posibilitatea să montați oriunde aparatul fără să vă deranjeze deschiderea ușii.

Concluzie

Electrolux LUT1AE32W poate fi soluția ideală pentru voi deoarece este vorba de un aparat cu consum redus (202 kWh pe an), autonomie fără curent de până la 16 ore și capacitate de congelare de 13,4 kg (la 24 ore).

Te-ar mai putea interesa