Candy CVIOUS514FWHE, congelator clasa F de 188 litri

Candy CVIOUS514FWHE e un congelator cu o ușă util în cazul în care vă doriți ceva dedicat cu  capacitate de 188 litri. E un model care se poate spune că e o alternativă la o ladă frigorifică, doar că are o poziționare pe verticală.

Aparatul acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceștia primim un aparat de la un producător italian de top. De asemenea ar trebui să adaug despre Candy că e un producător care aparține de Haier. Acesta din urmă fiind un producător premium.

Candy CVIOUS514FWHE

Păreri pro și contra

Consumul energetic e unul redus, fiind vorba despre clasa F. Mai în detaliu trebuie să scriu că are un consum anual de 246 kWh. Iar, dacă se întrerupe curentul atunci trebuie știut că acest aparat are autonomie de 9 ore.

Dimensiunile aparatului sunt de 60x55x146 lxaxî cm. Iar, dacă din diverse motive vă preocupă greutatea atunci trebuie să scriu că acest mode are o greutate de 43 kg.

În privința designului trebuie menționat că acest aparat are ușă reversibilă și piciorușe reglabile care ajută la o mai bună poziționare a aparatului.

Din păcate, acest model e unul care nu beneficiază de No Frost. Iar, din cauza aceasta trebuie să dezghețați manual. Adică, periodic trebuie să scoateți gheața.

Trebuie remarcat faptul că are un cost de achiziție ușor mare, dar acesta reflectă capacitatea mare de stocare. Până la urmă e vorba despre 188 litri și de 6 sertare.

De final trebuie să scriu că acest model se va descurca de minune atunci când vine vorba despre a păstra în condiții optime alimentele. Condiții optime înseamnă temperaturi de între -18 și -20 grade.

Te-ar mai putea interesa